Suna11 umudumvar2 Adetime 3 gün var canım gebelik testi hiç yapmadım ama bugün ovülasyon testi yapayım dedim gebelik olunca ovulasyon da koyu çıkıyormuş ama aşırı silik çıktı sanırım bu ayda olmadı 😔 Biraz daha çabalayacaz mecburen. Sende var mı bir gelişme?
umudumvar2 Suna11 daha çok erken canım belki geç döllenme olmuştur umut kesme bence benim dqaha adetime on gün var yumurtalık bölgem ağrıyor sadece arada adet olacağım hissi gibi bir his oluyor bilmiyorum canım umut kesmeyelim bekleyelim ben bu ay myofol kullandım içinde inositol var araştrdm bayagı gynositol alacaktm bunu buldum ondan dolayı biraz umudum var inşallah
Suna11 umudumvar2 İnşallah tutar canım bu ay rabbim daha fazla aratmasın gerçekten beklemek çok zor 🙏🏻
Tekmile11 Suna11 bende çektirdim lekelenme şeklinde üç dört gün oldu fakat zaten çeken kişi söylemesi lazım size ilişkiye giremiyorsunuz dört beş gün antibiyotik veriyor sonrasında ,zaten lekelenme varsa da olmaz ki ,yüne de siz bilirsiniz :)
Suna11 Tekmile11 Doktor 48 saat ilişki yasak demişti onun için sormuştum zaten. şu an zaten aradan 18 gün geçti herhangi bir sorun olmadı yinede verdiğiniz bilgiler için teşekkürler 🙂
Mrzy28-c Suna11 benimde kanamam 1 hafta sürdü normal çok şiddetli olmadığı sürece demiştim dr um hatta kanamam 1 hafta sürdü bende 1 hafta sonra temizlendim öyle ilişki oldu ama 3 ay olcak tık yok arası da ayrı mesele 😂
Suna11 Mrzy28-c O tık sanırım bende de yok bu ay🤦🏻♀️ Adetime 3 gün kaldı test yaptım ama bir şey yok maalesef. Artık önümüzdeki aylara bakacaz inşallah olur senin de benimde ♥️🙏🏻
Mrzy28-c Suna11 inşallah cnm 3 . Ayım benimde rahmim kasılıyor suan inşallah vardır yada adet olacağım ondan yine 🤣