Huriyekayhan ruyadandunyaya nasıl siğil böyle et gibi mi sivilce gibi mi sikistirdigin zaman acıyor mu? Bir kadın doğumcuya gözüktün mu bunun için
Madinanin-Annesi ruyadandunyaya bu gun doktora gidicekdim dunden hazirlanayim dedim.Allah ya gormemisim bir kesdim uzerini hala agriyor.1aydir gitmiyor bedenimden
ruyadandunyaya İnternetten genital sivile bakın eğer sizdeki siğile benziyorsa elma sirkesiyle üç günde kurtulabilirsiniz
Burcumtlg Önce sebeplerini araştır istersen. Ciddi bir sağlık sorunu olabilir. Benimde vardı Ağda dan kaynaklandığını düşündüm. Pamuğa sirke damlatıp siliyordum bastırıyordum 🤷🏼♀️ Kuaförümü değiştirdim kendiliğinden geçti sonradan.
[silindi] Burcumtlg ama siğil türü çok fazla benim ki zararsız bazı sigillerde hıv testi bile isteniyor Allah korusun benim ki su sigili olarak geçiyor sivilce gibi
[silindi] Evet canım muayenemi oldum bebeğine hiç bir zararı yok dedi hem cildiye hem kadın doğum dr istersen 3 aylık olunca dondururuz dedi bende hemşireyim istersen kendin steril patlat krem sür dedi ama bekliyorum şuan yayılım yok
ruyadandunyaya Gulizarerdogan sirkenin markası önemli değil pamuğu dökün sonra siğil olan bölgeye yapıştırın üstünü de koli bandıyla bantlayın diğer pantlar kalkıyo çünkü ve gece yatmadan yapın üç gün tekrarlayın ilk başta rengi değişecek sonrada kuruyup düşecek tecrübeyle sabittir 👍🏻
ruyadandunyaya Gulizarerdogan üç günde düşmezse tabiki devam edebilirsiniz ama üç ve dört gün içinde dediğim gibi yaparsanız kesinlikle düşüyo
[silindi] ruyadandunyaya bugün denedim ilk günüm sabah kadar durmasa olur mu 1 gibi çıkartsam kokusuna dayanamıyorum çünkü
ruyadandunyaya [silindi] vallahi bilmiyorum ya o kadarını hiç kısa süre bekletmedim yengem 36 haftalık hamile doktoru normal yapamazsın demiş üstte olmasına rağmen üç gün oldu katardı baya rengi bugün de yaparsak sabah düşmüş olur kokusu rahatsız ediyorsa pamuğu çok az ıslatın çok ıslatırsanız belki teninizi de yakar