Mls123456 Merhaba hanımlar , İstanbul avrupa yakasında onerdiginiz detaylı ultrason bakan doktor onerirmisiniz fiyatıyla birlikte? Kendi doktorum medipol Prof. Dr.gökhan yıldırimi önerdi giden var mı ? fiyatını da bilen varsa soyleyebilirmi
Cicilibicili Mls123456 Fehmi Yazıcıoğlunda yaptırmıştım ben çok memnun kaldım. Foto ve video dahil o zamanki fiyatı 550 ydi
birprensesvebirprensannesi Mls123456 Gökhan Yıldırım’a kızımda gitmiştim güzel ilgileniyor fakat fiyatı pahalı geldi bu sefer. Bugün detaylı ultrasona gireceğim dr Ali Ekiz Ataköy Towers da 600 TL kızımda da gitmiştim memnun kalmıştım tavsiye ederim 🙏
Mls123456 birprensesvebirprensannesi fiyati ne kadardı acaba , Ali ekizi bende çok duyuyorum detaylı 600 ise iyi gibi suan fiyati
Tubatar1907 Bende buradaki eski formları inceleyip ali Ekiz de karar kıldım bakalım 16 marta randevu aldım hayırlısı olur inşallah muayenesi nakite 600 TL 45 dk sürüyormuş detaylı usg
Mls123456 Tubatar1907 fiyati cazip geldi suan ben ikiliyi medipolde yaptırdım 520 tl vermiştim detayliya göre 600 iyi gibi
birprensesvebirprensannesi Mls123456 Ali Ekiz 600 TL Medipol megada Gökhan hocaya 1000 TL istediler canım şuan
Mls123456 Tubatar1907 instagramdan baktım şimdi iyi bir doktora benziyor teşekkür ederim sanırım ona giderim 🙇
Tubatar1907 Mls123456 bende çok araştırdım en son onda karar kıldım ilk kızımda bende medipol üniversitesi bağcılarda doğum yapmıştım (27ay önce) kızımın perinotoloji Dr da oradaydı ama ismini unuttum o da çok iyi bi Dr Du ama şuan kızım oldugu için uzak geliyor bana o hastane
mrrrv11 Mls123456 merhaba ben Gökhan Yıldırım’a gittim kendisi çok ilgili ve alakalı tek tek gösteriyor bütün uzuvlarını ve kızımın sağ böbreğinde büyüme vardı doktorum çok kötü konuştu ama kendisi çok rahatlattı eşimle beni Allah razı olsun kendisinden fiyatları çok yüksek 1000 TL idi
Mls123456 birprensesvebirprensannesi Ayy çokmus ya suan bütçe oraya yetmez sanırım ali ekiz olur , teşekkür ederim cnm
Mls123456 Emel91 teşekkür ederim herkes çok memnunmus hemde suan en uygunu o sanırım bnde oraya gidicem