Smanrsmsk61 gul_123 normal benimde bel bacak ve sırt ağrılarım gebeliğimi fark ettiğim günden beri var ve geçmiyor da doktora sordum belki doğuma kadar devam edebilir dedi ve ilaç kullanımı yasak tabiki
Linam6868 gul_123 İlk hamileliğim de olmamıştı ama bu hamileliğim de bacağım ağıriyor çocuğun yeli olurmuş o yüzden agir olurmuş bacakta ağrı çok yoruldugum da ayakta çok durdugum da ağrıyor
Sevda-23 Mommannebrc afedersiniz bende kustuktan sonra midem ağrıyo gastritte var bende daha etkiliyormuş
Sevda-23 Canım ben 9 haftalık oldum 3 haftadan beri yaşıyom doktorum normal dedi rahşm büyüdükçe karına baskı yapar yerleştiği için bebek Oda bacaklara vurur dedi
Sevda-23 gul_123 hemde hiç geçmiyor bide gece sola yatma sorunu hiç ama hiç gece dalamıyom ve zaman durmuş gibi ve hep korku 9 yıldan sonra olunca 🙈🧿
Sevda-23 hulya_mehmet1306 benimde ilk hep endişe korku doktor normal demesine rağmen elimde değil yA 😊
gul_123 hulya_mehmet1306 benimde ilk gebeliğim canım midem bulantım falan yok şükür bacak bel ağrısı oluyor onun harici içi geçiyor sizin ki nasıl geçiyor 🤗
hulya_mehmet1306 gul_123 benim de bulantım yok aynı şekil bel sırt ağrılarım var canım bir de gaz sorunu😊
Sevda-23 hulya_mehmet1306 inşşlah canım rabbim hiç kimsenin umudunu sevincini boşa çıkarmasın bütün anne adaylarının bebişlerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin anne olmak isteyen her kadınada anne olmayı tattırsın inşşlaaahhh🤲🏻🤲🏻🤲🏻❤️🧡
hulya_mehmet1306 Sevda-23 amin canım benim sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim😊❤