OzgeSahin2 Ilk gebeligim 37.Haftamdayim 39 a kadar beklemeyi dusunuyorum gelmezse kendi istegime gore suni sanci veriyolarmi ? yoksa doktora ve bebege mi bagli
anneadayi33 OzgeSahin2 normal doğum istiyorsanız bekleyin son ana kadar neden suni sancı 39.haftada ama doktor belirliyor bildiğim kadarıyla
tazeanneew OzgeSahin2 ilk gebeliğinizse sizin isteğinizle olmaz doktor karar verir ama doktorunuzada bağlı onunla konuşun en iyisi yönlendirsin
Gulsah91 OzgeSahin2 Bebeğin durumu ve normal sancı durumunuza göre sunni sancıya karar veriliyor diye biliyorum
Kubrasngl OzgeSahin2 bebek geldiğini bi şekilde belli ediyo. Senin isteğinle suni sancı vermezler. Açılman olmaz sancın olmaz doktor öyle karar verir neyin olucağına. 41.haftada doğuranlar var neden 39. Haftada doğurmak istiyosunuz ki. Allah herşeyin en hayırlısını versin
anneadayi33 OzgeSahin2 bebek anne karnında ne kadar çok durursa o kadar iyi erken doğum yapmak çok iyi bir şey değil ki tehlikeye neden girsin bebeğiniz
Ebreva OzgeSahin2 normal doğum için çatın falan müsaitse evet 38+5 de kendi isteğimle başlamıştı suni sancı ile
Aygul01 OzgeSahin2 neden 39 haftada soğutmak istiyorsunuz ki. Hamilelik süreci 42 hafta en fazla ben 41 haftada doğurdum. Yanı her bebegin vakti zamanı var 39 hafta cok erken bence