Seyma35 Merhaba iyi haftalar :) ya bu sarışınların saç boyayamama sorunu ne olacakkkk:) doktor sadece açıcı yasak dedi ama sizler ne yapıyorsunuz tecrübeliler anlatabilir mi
Rozerr06 Seyma35 Hiçbir şey yapamıyorum ne yazık ki, öyle geldi ki diplerim Kuaförün yolunu unutmuş gibi duruyorum 😅😆 Zaten hızlı uzuyordu saçım hamilelikte daha da artırdı hızını 😃 Gördükçe sinirleniyorum artık 😅
Ates21 Seyma35 ah ah bende sarı sacliyim dipler siyah siyah geldi uçlar sarı uçlara mor şampuan kullanıyorum turuncu olmasın diye ama dibini görünce sinirim bozuluyor 😀
OzgeAlya Seyma35 Ben sarışın değilim kumralim ama 3 ayı geçti mi hemen kuaförüme gidip bitkisel boya ile saçlarımı boyattirdim çok diplere gelmeden 🤭
MKrasnic Seyma35 ben bıraktım 25.haftamdayım , kısmetse haziran ortası gibi doğumum o zamanlar papatya suyu filan dipleri yumuşatmaya çalışıcam 🙈 hiç olmazsa doğuma yakın bir kere boyamak istiyorum 🙈
Seyma35 Ates21 evet bende mor şampuan kullansam mı acaba diye düşündüm, çünkü o rengini gri yaptığı için dipten gelen renk ile daha uyumlu oluyor sırıtmıyor. Ama mor şampuan da kimyasal var mıdır diye emin olamadım
Angels-35 Seyma35 mor şampuan da kimyasal oranı yüksek bence kullanmayın ben hamile kalmadan önce kullanıyordum o zaman bile saç boyatmış gibi kokuyordu ve saçlar semsert oluyordu içindeki kimyasaldan olduğunu düşünüyorum hatta kuaför bile haftada 1 öneriyor mor şampuanı
Aslihanilhan MKrasnic dipler papatya suyuyla açılır mı ki sizce. Aslında cok mantıklı ama denemek lazım . Bi zararı olur mu acaba diplere sürsek :)
denizanasi1 Hamile olduğumdan haberim yokken ombre yaptırmıştım canım şimdi 32+2 olduk hiçbir şekilde boyatmadım. İğrenç oldu saçlarım 😅 şimdiye kadar boyatmadım zaten doğuma az kaldı diye bekliyorum.
Armindia Seyma35 Ombre vardi dipten siyahlar uzayınca 3 renk oldu ve iğrenç durdu 😆 sarilar gidicek şekilde saçlarımı kısacık çene altında kestirdim hem çok beğendim, rahatlık oldu hemde çok fresh durdu
Haticee0393 Seyma35 bende dipten 1 parmak aşağıda açıcıyla boyatıyorum doktorum sorun olmaz dedi ama sizin doktor yapma diyorsa dinlemek gerek 🤷🏼♀️
dileksak Seyma35 ilk 3 ay boyamadim. Sonrasinda sac boyamalara devam ettim 32 haftaligim. Doktorum sac da boya oje de sür diyor zaten
Angels-35 Seyma35 ben 33. Haftada bir kere dip boya yaptırdım ama sarışınlıktan eser kalmadı tabi 🤦♀️ Bu kadar idare ettim doğumdan sonra boyatacağım artık
Madinanin-Annesi Seyma35 Allahdan buralar soguk disari cikinca kafama bir sey koyuyorum gozukmuyor dipleri.Birde her aynaya baldigda bebegim dogsun doogruu kuaferin kapisini kicaklicam.Cok cirkin bir sey oldum😬🤪
Aslihanilhan MKrasnic deneriz o zaman az bişey kırılsa o da yeter ya . :) Zararı varmı ama onu merak ediyorum bi araştırım diplere sürünce bişey olur mu diye :)