Elif345534 Bugun tam 40.haftama girdim ilk gebeliğim neden doğuramıyorum başına gelen var mı yazabilir misiniz
hazal544 Elif345534 40+2 hala bekliyoruz doktor yarın suni ile başlatalım dedi, ama ben bebek de bir sıkıntı yoksa pazartesiye kadar yani tam 41 haftaya kadar beklicem
LamiyaCetinkaya Elif345534 ben 39+6da doğurdum, o güne kadar neden gelmiyor diyip duruyordum, yapmadığım şey kalmamıştı resmen.. meğer oğlum canının istediği zaman gelecekmiş😂
Burcinisp88 Elif345534 benim kızda gelmiyor haftaya salı 40+1 😀 canı ne zaman istiyorsa o zaman ama ilkim sezaryen tekrar olmak istemiyorum. Ssvd adayıyım. Bu gidişle adaylık yalan olacak 🤣 rabbim hayırlısını nasip etsin herkese 😀
Elif345534 Burcinisp88 hareketlerinde sorun yoksa bekleyelim ben de normal doğum istiyorum ilk olduğu için 😀
LamiyaCetinkaya Elif345534 herkes için geçerli değil o durum, neden öyle düşünüyorsun ki? Kimi normal doğum yapar zor toparlanır, kimi de sezeryan ile aynı şeyi yaşar. Aslında herşey sana bağlı, kendini salma doğumdan sonra 💛
Elif345534 _imra_1213 hiç ağrı sancı yok malesef suni ile doğum başlatmak isteyebilir doktor kontrole gidince 🥴
Elif345534 melikeNr melikeNr insan korkuyor gerçekten çevreye de sürekli aynı şeyleri anlatmak sıkıcı olmaya başladı