33Mucizemm01 20+4 günlük. 395 gr dedi ıyi sizce dr kafami karıştırdı dr değişimi yapmıştım ilgisiz geldi sanki Adana oturanlar dr önerebilirmi?
Dilek3535 33Mucizemm01 canım benimde 20+4 te 390 gr dı bebeğim normal biraz iri demişti o kadar detaylı ultrasyonda rabbim sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin ünsallah 🙏❤️🧿
mom77 33Mucizemm01 doktorunuz iyi dediyse iyidir burda moralınızı bozmayın yuksek kılolu bebeklerı okuyup benımde o zamanlar 374 gr doktorum haftasıyla uyumlu demıstı bu arada iri bebek cokda iyi bısey degıl ☘️
33Mucizemm01 mom77 çok haklısınız ya ne bilim ya hemen etrafındakiler zayıf felan dediler moralim bozuldu bende bi nevi işte tecrubelibanneler den fikir almak istedim
Dilek3535 33Mucizemm01 rabbim sağ Salim kavuşturmayı nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın rabbim🙏🙏
Dilek3535 33Mucizemm01 anladım etraftakiler hep bişey söylerler sen doktorun söylediğine bak bence bir tehlike olsa doktor sana neden demesin o haftalarda 300 gr olması gerekiyor iri dedi bana Rabbim bize kavuştursun hayırlısıyla sen üzülme ve takma fazla 🙏
mom77 33Mucizemm01 insanları takmayın hiç doktordan daha iyi bılemezler doktorumuz iyi dedi diyin gecın kendınızede dert etmeyin