Sukriyeyvz_ Evet vaktin varken öncesinde gelip muayene olabilirsen kaydın olursa daha iyi olur 12. Haftada yapıyorlar ikili testi, yalnız benim dönemimde sadece riskli gebelere yapılıyordu 2li 4lü tedt ve detaylı ultrason ben gebeliğim boyunca hep çam sakuraya gittim orada takipli olmama rağmen orda yaptıramadım doktorum beni yeşil alana kaydımı açmıştı başka hastaneden randevu almamı sağlamıştı o yüzden bende o testleri başka yerlerde yaptırıp sonucumu getirip burda gösterdim sen yien bi gelirsin muayene olup söylersin yapıyoruz derlerse yaptırırsın orda eğer yok yapmıyoruz derlerse sende aynı benim yaptığım gibi yaparsın, memnuniyet kısmına gelince evet çok çok memnun kaldım gerçekten normal devlet hastanesi gibi değil ora şehir hastanesi zaten ve özelden bin kat daha iyi temizlik titizlik hizmet açısından poliklinikte muayenelerim de çok iyi geçerdi doğumumda orda oldu oda çok güzel geçti 2. Sezeryanımı oldum hiç bi sıkıntı yaşamamıştım yani ben memnunum halen gidiyorum kontrollere vs darısı sanada nasip olsun🤗🌸