Aselege Merhaba arkadaşlar; 13 haftalık gebeyim kanımda enfeksiyon değeri çok yüksek çıktı ve doktor 1 g Unacefin iğne verdi ama vurmaya korkuyorum doğal olarak ne önerirsiniz 🙏🙏🙏🙏
miniko_2308 Aselege merhaba, enfeksiyonu basite almayın lütfen, doktorunuz ne verdiyse kullanın doğal yöntemlerle tedavi daha uzun sürüyor, enfeksiyonun ilerlemesi daha kötü bir durum.
Buketkucuk Aselege doktorunuzun verdiği iğneyi kullanmanızı öneririm gebelikte enfeksiyon çok tehlikeli oluyor.
Emirinannesi34 Aselege doktorunuz bizlerden daha bilgili ve tecrübeli, size ve bebeğe zararı dokunacak şeyi en son verir diye düşünüyorum. Bence yaptırın
Prensmmmm Aselege wbc filanda yükselmişti değilmi hemogram değerleride mental olara kötü hissediyormusjn enfeksiyon kaynağın ne bunları bikmeden neden ine yazdı
Aselege Prensmmmm Feci şekilde sıtma kusma ve asla yemek yiyemiyorum ve ateş 38 Corona testi bile yaptırdı çok şükür negatif ama kan değerleri çok yüksek çıktı ondan dahiliye doktor kendi doltoruma da gösterdim artık vurdum iğneyi inşallah şifa olur 🙏😔
Duruaslan Aselege doktorun vermişse kullan canım bebeğim 9 günlük 4. günü hastanelik oldu benden enfeksiyon geçmiş 7 gün boyunca antibiyotik tedavisi gördü bugün taburcu oldu