gozde2255 Merhaba arkadaşlar. 32. Hafta raporu il dışından alınabiliyor mu, hafta içi hafta sonu farketmez, bilgisi olan var mı?
dilanalibrk gozde2255 maalesef alınamaz. Haftasonu alırsanız sıkıntı olmaz ama hafta içi görev mahalli dışında olmamanız gerektiğinden görev yaptığınız şehirden almalısınız. Benim 32 haftam sömestra denk geldi ve başka ilden aldım idarecim ısrarla söyledi ama eğer okul resmi tatil dönemi ise başka ilden alabilirsiniz yoksa soruşturma bile açılır diye.
gozde2255 _hasret- Bu konuyla alakalı kesin bir yazı yok değil mi çalıştığım il sınırları içinden alınacaktır diye.
gozde2255 _hasret- Haftada il dışına çıkılamaz diye kesin bir kural var malum. Bende çıktım ve 32 de de il dışında olacağım :) o yüzden merak ettim ve nette bilgi bulamadım net. Teşekkür ederim
dilanalibrk dilanalibrk ve daha önce başka ilden 1 haftalık rapor aldım diye idari para cezası aldım.
dilanalibrk gozde2255 evet tatil günlerinde hangi ilde olduğunuzla ilgilenmediklerinden haftasonu her türlü raporu başka ilden alırsınız, sıkıntı olmaz.