Oglusumherseyim Merhaba Anneler Dunden beri dogum salonundayim suyum geldi ama 1 cm acikligim var daha ne yapabilirim. Hurma disinda.
ayazefeveannesiii Oglusumherseyim bunu artik ezberledik artik neden herkes sahsina cevap arayisinda burda onbinlerce acildi bu konu hurma merdiven comelme meme ucu yuruyus meyrem ana otu sizin tercihinize kalmis artik bunlarda yani ne bekliyosunuz anlamadim
Tugbaaa Oglusumherseyim fatma ana eli otunu yapabiliyorsan onu da yap beline masaj yaptir sguat hareketleride yap dogumu kolaylastiriyormus
Aysegl ayazefeveannesiii okumamış demekki daha önce. İşine bak sen @Oglusumherseyim# size de hayırlı doğumlar ✋🏻
Demir ayazefeveannesiii Sizde çaresiz en zor anınızda birilerinden medet umup yardım beklerken böyle yaklaşımla karşılaşırsanız hiç şaşırmayın.İlahi adalet dersiniz.
DemetCeylan Bol bol yürüyüş yap imkan varsa plates topunda zıplayabilirsin. çömelip ıkınmak işe yarıyor diyorlar sancı geldikçe
Oglusumherseyim Aysegl Cok tesekkur ederim zaten erken dogum icin sinirlerim cok bozuldu allahim sanada hayirli dogumlar nasip etsin insallah 🌺
Oglusumherseyim Damla________ 1 saattir yuruyus yapiyorum hastanede cok sukur acilmam 3 cm oldu cok tesekkur ederim
Oglusumherseyim Ayselcnt Evet erken baya ama suyum geldi birden bire hic bi riskimde yoktu suan 3 cm acilmam var suni sanci verdiler bekliyorum allahim herkese hayirli dogumlar nasip etsin.
Duyguhan Oglusumherseyim meryem.ana otuni bul okuyup suya koy o acildikca seninde acikligin olur insallah umre malzeesi satan yerlerde var canim rabbim saglikla kucahina almayi nasip etsin
Oglusumherseyim Duyguhan Amin canim bol bol egzersiz yuruyus egilip kalkmayla cok sukur 3 cm oldu acilmam 1 saatte allahim sanada hayirli dogumlar nasip etsin insallah 🌻
Aysegl Oglusumherseyim Amin Allah razı olsun.. Sağlıkla al inşallah kucağına, korkma bişey olmaz Allah büyük 🌷
Damla________ Oglusumherseyim çok sevindim allahım sonunda biri anladı beni ☺️ Ben 3 saat yürüdüm 4 açıldı daha çok yürü 🙏