Buse2a Kızlar depend kullanan varmı hamile kaldığınız bedene göre mi yoksa eski bedeninize göremi aldınız
Rumeysa10 Buse2a yeni doğum yaptığınızda daha vücutta şişlikler oluyor 1 hafta ya kadar önce gidiyor o yüzden şimdi giydiğiniz iç çamaşırı bedeninden alın
Aysenur05 Buse2a bnde l beden aldm hastanenin verdiği listede l beden yazıyordu zaten bnde l alacaktm kilonuza göre alın bnce
Tugba1421 Buse2a normalde S M giyiyordum kilo aldığım için L beden aldım daha rahat oluyor diye yazmışlardı burada
halitefe Buse2a canım 72 kilo ile doğuma girdim çıkınca ne kadar gitti kilo bilmiyorum ama l beden almıştım rahat rahat oluyor
mom77 Sedaimm Sedaimm ben bir bu dependde bide hamıle külodunda beden konusuna karar veremıyorum suan 68 kg yim 25+4 üm 78-80 olsam herhalde banada depend l olur mu sizce 🙂
mom77 Sedaimm peki kanama konusunda nasıl daha once hıc kullanmadım ondan soruyorum kanamayı tutuyormu sızdırma vs olmuyor dmı
Sedaimm mom77 yok sızdırma durumu hiç yok ben sezaryen oldum belki kanamam azdı ama normal doğum yapıp kanaması cok olan arkadasımda cok memnun kalmıştı hastanbezini filan önermemişti
hilal_au 30.hafta 64 kiloyum şu anda, doğuma kadar taş çatlasa 70 kg olurum diye düşünüp m beden depend aldım. Olur mu sizce? İnşallah olur :)