HilalYlmz Kızlaaar gebelikte burun kuruluğu normal mi neden olur ki, sanki nefes alamıyormuşum gibi geliyor. Burun nemlendirici damla spreyler var fakat kullanıp kullanmamakta kararsızım😔
Busra34ybg HilalYlmz doktora sormadan kullanma canım ben sordum okyanus suyu önerdi sadece arada kullanıyorum rahatlatıyor buhar solu biraz rahatlatıyor
Aslihanilhan HilalYlmz doktorda bana okyanus suyu önerdi bir de burunun alt iç kısmına bepantol krem sürebilirsin o da rahatlatır dedi
dilanalibrk HilalYlmz bende de vardı ve okyanus suyu kullan dedi doktorum iyi geldi. Doktorunuza danışın yine de ama bence sakıncası olmaz. Zaten eczaneden doğrudan ücretini ödeyerek alıyorsunuz.
HilalYlmz Eczanede çalışıyorum zaten ama insan söz konusu evladı olunca herşeye tedirgin yaklaşıyor 😀
gulsahgul26 Kaç haftalıksın genelde belli haftalarda burun konkalarınsa büyüme olabiliyor serum fizyolojikle temizleyeblrsn veya okyanus suyuyla ama tahriş etme
gulsahgul26 HilalYlmz biraz erken olmuş hızlı kilo almış olabilirmsn veya alerjikte olabilir seninki Burnuna yakın vicks sürebilirmsn solunum yollarını açar serum fizyolojik alablrsn eczaneden az biraz şırıngayla çekip iğnesini çıkarıp enjektörle burnunu temizleyeblrsin veya hazır okyanus suları ile de bnm 14. Haftamda oldu ama çok sürmedi