CeyOg Herkese merhaba arkadaşlar. Ben hastane için pijama alacağım. Kullananların fikrine ihtiyacım var sizce pijama takımı mı , gecelik mi daha rahat oluyor doğumdan sonra?
Cemrreedemirci CeyOg gecelik sezeryan için çok iyi. Yürürken tuvalete giderken kolaylık. Önü açılanlardan al emzirirken çok rahat oluyor. Pijama takımımı ise hastane çıkışı giydim bol ve beli geniş olsun depenle giydim rahat ettim. Normal doğum için bilemiyorum.
bus91 CeyOg ben bitane lohusa takımı aldım mecbuuurrrr hafıften süslü hiç sevmem ama annemi kıramadım hastane içinde lcw siyah koyu 2 takım aldım nolur nolmaz kan falan leke göstermesın dıye bır beden buyuk aldım rahat olsun dıye süslü takımı eve gelip duş alınca gönul yapmaya giyerim dıye düşünüyorum
annee27 CeyOg gecelik der daha da yorum yapmam 😂 hasta bezi baglamada dikislere kanamaya bakmaya geldiklerinde ne kadar buyuk kolaylik anlatamam lohusa pijama takimida almistim sadece hastane cikisimda giyip ciktm birde gelen misafirleri onunla karsilamistm evin icin belli zamandan sonra pijama giymeye baslamistim. Yine dogum yapcm yine gecelik goturcem 😊🌼
Kardelen_12 CeyOg ben pijama kullandım ve çokta rahattım zaten 1 gün kalıyorsunuz geceliğe gerek yok die düşünüyorum
Alyamm_ CeyOg Her ikisindende olmalı gecelik mutlaka önü düğmeli olmalı sezaryen olacaksa büyük rahatlık depend giyip cıkarırken lavaboda vs. Hastaneden cikarkende alt üst takım iyi olur 🤗
Srd CeyOg bnm doğumun yaza denk gelmişti ben gecelik almıştım sezeryan ile olunca cok cok rahat etmiştim
Kbras CeyOg Ben sezerywn olacagım trendyolmılladan tatlıs bır gecelık aldım hemn sonra gymek içşn pentidende bi tane pijama takımı aldım saten foto cekımı için giyerim diye cok kokos dantrlli seyleri sevmiyorum birde evden bi tane pijama altı koyacagım ne olur ne olmaz dıye zaten depend aldım onlar kolay kolay gecırmıyormus bir sorun yasayacagımı sanmıyorum