Elfgny Gamzeobt sumin hayır kızlar gelişimin önde olması doğum tarihini değiştirmez benim de yaklaşık 2 hafta önde gidiyo ama bu bebeğin iri bebek olduğunu gösterirmiş sadece doğum son adet tarihine göre hesaplanıyo bebiş ne zaman gelmek isterse artık ☺
sumin Elfgny doktorum da öyle söyledi ama iki hafta önceden olabilir doğum dedi. Kilosundan dolayı da oyle demiş olabilir.
Damla________ Gamzeobt belli olmaz doğuma yakın da bir bakmışsın 2 gün geriden geliyor der belli olmuyor ki genelde 2 gün oynadi
Damla________ melgimmm çok değil 31 6 Ken gitmiştim 32-1 ve 32-2 yazıyordu kağıtta suanda 34um Bazen doktor 2 hafta önde diyor gelişimine göre söylüyor İşte
Elfgny sumin olabilir canım benim 17 ocak normalde doğum tarihi ama 3 ocaktan itibaren beklicez dedi bana da
yilmazinannesi 34 haftalık oğluşum 19 ocak’ta muhtemel doğum tarihi. Yürümemi engelleyecek kadar çok kasık ağrılarım var o güne kadar nasıl dayanırım hiç bilmiyorum☹
Tugcee Bende 32 haftalıgım ocakta denılıyor ama net tarıh yok ocak bası da olabılır dedi doktorumuz ne olucak bakalım kısmet bizimkide kız erken gelır herhalde