Yoncaglseven Sabahlari canim hiçbir sey yemek istemiyor bebek için yemem lazım ama herseyden igrenir oldum :( İşkence gibi :( Siz neler yapıyorsunuz mide bulantisi durumunda ?
midekoruyucu Yoncaglseven kaç haftalıksın bilmiyorum ama 12. Haftaya kadar sabah kahvaltım sadece çeyrek ekmek arası domatesti. Yanına da 1-2 zeytin yiyebiliyorsam ne mutlu bana 🙈 salatalık domates bunlar midemi bulandırmayan 2 şeydi
eskisehir8 Yoncaglseven Bende şuan aynı durumdayım evden çalışıyorum üstelik sürekli izin almaktan çekinir oldum ama midemin bulantısı 2 gündür başladı çalışacak gibi bile olamıyorum 😣
Zehraaa98 Yoncaglseven hepimiz gecıyoruz aynı yoldan canım ınan yal ız degılsındıe o haftalar kılo vermıştım ben ama su an +10 kılo aldım😂24.haftadayım az sabır gececek o günlerde benım bulantımı turp beyaz leblebi aromalı şeker çizi falan gecırıyordu
midekoruyucu Yoncaglseven Allah yardımcın olsun canım 🤲🏼 Bu süreç de geçecek sabret biraz 10lu haftalarda azalarak bitiyor genelde İnşallah sana da öyle olur 🤲🏼
Yoncaglseven eskisehir8 Tatlim Allah yardımcımız olsun galeta falan ye ekmegin arasında peynir domates ye bastırıyor ben şuan öyle yapıyorum kac hafta bebecigin?
Meyracukurmaraz Bende domates peynir sandviç ekmeği yiyebiliyordum 9.haftaya kadar sonra daha kötü oldum hiç bişey yiyemedim 15.haftadayım hala çekiyorum bulantıyı. Hepimizin biran önce bitmesi dileği ile inşallah. Prilam ilaç hiç işe yaramadı bende zofer verdi oda çok yaramıyor
Avokado Haftadayım, Mide bulantım yok pek olmuyo ama her şeyden tiksiniyorum. Canım hiç bişey yemek istemiyo. Özellikle et balık süt artık görmeye tahammül edemiyorum. Ancak yersem börek tost falan yiyebiliyorum. Çok üzülüyorum bebeğimi iyi besleyemiyorum diye