Minikanne06 Deletedmom71 benim kemiklerim iri boy uzun ve az önce tartıldım 67 çıktım 2 3 gün çnce 64 ken bide hissedemiyom valla 20 hafta olcaz 2 gün sonra
Deletedmom71 Minikanne06 hissedersiniz yakında 😊 herkesin aynı olmuyormuş ki. Konuşun onunla, karnınızı sevin okşayın 😊
Minikanne06 Deletedmom15257 koydum kuzum bi sertleşiyo dümdüz yatınca elimide koydum yok kuzum yaa sıpa beni cıldırtıyo 😁
Esesli Minikanne06 ultrason da çok hareketli hiç durmuyo ama sıkıntı bende galiba 🤣🤣 doktor duruş pozisyonundan olabilir dedi
Esesli Deletedmom71 ben elimle karnımı okşasam eşim bebeğin koluna bacağına gelir acır yapma diyor 🤦🏻♀️
Hanif Minikanne06 bu herkeste değişir canım kesinlikle kendinle başkalarını kıyaslayarak endişelenme. 20-25 haftalar arasında hissedersin😊
Durukayra Minikanne06 merhabalar 16-17 haftalardw hissettim bebeğimi sonrasında zaten her saniye hissedebiliyorsunuz☺
Durukayra Minikanne06 amin inşaAllah☺ ama tarifi olmayan bir mutluluk en kısa zamanda daha net tepkilerini hissetmeniz dilegiyle saglikla gelsin bebişlerimiz