Bsmlh Yasinimm erken dogum riskim var aslında son 74 Mayıs olmalı ama dayanırsa nisan 29 da alacak son 63
Yasinimm aannepandaa maşallah annesi sabret sizin cok az kalmış sağlıcakla gelsin minikler inşallah 🐣🤗
aannepandaa Yasinimm Rabbim hepimizi sağlıkla kvuştursun inşAllahh.. sbırlaa bekliyorum. Biraz uyumak ve rahat nefes almak istiyorum gerisi gayet güzel geçiyor..
Yasinimm aannepandaa bende önce sağlık diliyorum kac günden beri dişim ağrıyor çüruk fakat doktorum çektirirsen bebek ölür diyor o yüzden sabrediyorum fakat dişimde enfeksiyon var o da zarar vermez mi bebeğe Allah kimseyi çaresiz bırakmasın 😪😔
berilkus 🌸🌸 99 🌸🌸 Ben hala inanamıyorum hamile olduğuma bile 😂😂 benim gibi olan var mı? Çocuğum olacağına, karnımda bebek olduğuna inanamıyorum. 😂😂
aannepandaa Yasinimm benimde diş sorunum vardı. Karanfille çare buldum. Deneyebilirsiniz isterseniz. Yanağınız ve dişiniz arasına 2 karanfil sıkıştırın. Karanfilin antibiyotik görevi gördüğünden engeksiyonuda azaltıyor.
Biryigitannesi Yasinimm son 18 ve bana da erken doğum olur diyorlardı bunu düşünüp canını hiç sıkma kendini yormamaya çalış sadece ☺️