Nurshn Yalancı sancım bile yok🙈 pazartesi bekleme günümüz bitiyor:( önce suni sancı olmazsa sezaryen olacak Benimle aynı durumda olanlar var mı doktorunuz ne diyor açılma ya da sancı olması için öneriniz var mı
Figen6363 Nurshn ilişkiye girilmesini söylerler geçen bir doktorun videosunda da gördüm oda söyledi doğumu tetikler diye merdiven inip çıkabilirsin
momtobe8 Nurshn bende sizin gibiydim. Yalancı sancım bile olmadı. Ve son bir aydır sürekli mersiven in çık, squat yap, hurma ye ne duyduysam yapıyordum ama işe yaramadı. En son 40+6 da suni sancı ile doğurmuştum:)
Nurshn Figen6363 bunları yapıyorum inatçı çıktı küçük hanım :( spor ilişki hurma meryem ana otu ahududu çayı ananas ama açılmayı bırak yumuşama bile yok:(
defne09 Nurshn kaçıncı haftadan itibaren yaptınız acaba. 37 haftalığız bizde başlamaya korkuyorum bişileri tetiklerim diye.😬 erken geliyor şuan.
hhulyas momtobe8 suni sancı ile doğum zor oldu mu? benim de pazartesi suni sancıyla başlayacak biraz tedirginim
momtobe8 hhulyas herkesin tecrübesi farklı. Ama ben bi yerden sonra epidural yaptırmıştım, epidural sonrası çok rahattı.
Nurshn hhulyas suni sancıdan korkma uzmanlar doğal doğum sancısı ile suni doğum sancısının aynı oranda hissedildiğini söylüyor cuma günü bana suni sancı verdiler ama sezeryana aldılar sonrasında bebeği kordon tuttuğu için gelemiyormuş meğer
hhulyas Nurshn ben de şuan seruma bağlıyım henüz korktuğum gibi değil. sizin de gozunuz aydin, uzun ve güzel bir ömrü olsun yavrunuzun😊