Cicekkiz1 busbus1234 merhaba ilk bebeğimde tam adet günümde baktırdım 77.8 çıkmıştı. Şimdi tekrar hamileyim. 2 gün gecikme var. Bugün kan vericem sağlık ocağında bakalım
Bikbikim busbus1234 adetime daha 5 gün varken evde test yaptım hafif pembelik gördm pazartesi kanverdm 61.35 çıktı çarşambada verdim hem idrar hem kan bugün sonucu çıkıcak bakalım hayırlısı 😊
Gulsah-yldrm23 İlk 10 du benim daha çok yeniydi, ama etkisi gelmişti uyku hali tansiyon düşüklüğü bide rüyamda görünce yaptım çıktı hemen şans eseri birazda 😁
defne09 regle 4 gün varken silik çizgi çıkmıştı. Özel hastaneye gidip kan verdim 22 çıktı 🥰 şimdi 37 haftalık olduk kızımla ♥️
busbus1234 Yaa herkesin hayırlı uğurlu olsun 😊 2 yıldır bebiş için uğraşıyorduk şimdi ne yapcağımı şaşırdım çok farklı bi heyecanmış rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah ☺️
Aysobaciniz busbus1234 benim 4. Hafta idi doktorun dediğine göre 726 çıkmıştı. yorumlara bakınca sanki benim değerim çok yüksek gibi geldi ama anlamadım ilk bebişim 🥰"
ogrencianne35 busbus1234 önemli olan 2 gün de bir 2 katına çıkmasi dün kan verdiyseniz yarın tekrar verin ❤
Dilara0 ogrencianne35 Benden 1 kere alındı birdaha kimse kan falan istemedi doktorla görüştüm sonra bugün kontrolüm var 2.gidisim 😌
busbus1234 ogrencianne35 evet yarın vercem inşallah biraz endişelendim her anne adayı böyle mi oluyor acaba ben mi pimpiriklil yapıyorum 😊
Acelya21 busbus1234 hahah benim biraz komik olacak ama 7.6 da farkedildi acilde memem ağrıdığı için gittim lenfler şişti diye korkup 😂
ylzsa Hafise benimde ptesi 2440 bugün 4+6 yım doktora gittiniz mi kese görmek için yarın gitmeyi düşünüyorum 🤲🏻