Beyzabuglem Kızlar 1 Mart’ta sezeryan doğum yapcam dün. Doktorum spinal olacaksın dedi bu arada 2 doğum olcak ilkimde spinaldi ama onda bu rahatsizligim yoktu şimdi korkuyorum panik atağı olupta rahat sorunsuz geçiren varmı
ilayinannesi Beyzabuglem ben de 1 martta sezaryen olacağım hatta erken alinmis olacak biraz. Bende evhamlı biriyim. Ondan korkuyorum bi panik gelirse o an diye. Kötü olursam sakinleştirici isteyeceğim ben de.
Neslihanbew Beyzabuglem bende var hatta ileri seviyede asansöre bile binemem yanımda birileri olsa bile doğuma çenem titreye titreye girdim resmen ama doğumhaneye girdiğim anda bi cesaret geldi panikten eser yok ne olduğunu bile anlamadım hep uyanıktım korkmayın o an düşündüğünüz kendimiz olmuyormuş onu anladım sağlıkla kucağınıza alın 🙏
Ebrununbebe Beyzabuglem ya bende ilk spinal oldum ani oldum hemde neye uğradığımı şaşırdıö bebeğin çıkış anını bile tadamadım acı hissetmiodum ama yapılanları hissedebiliodum aşağıda bişeylet yapıolar 😂 neyse hemen ikinciye hamile kaldım 9 ay sonra yani. Ve kalp çarpıntım başladı doktor psikolojik dedi panik atak başlangıcı olabilir dedi neyi kafama takıom bilmiom ama ikinci sezeryanıda düşünmeye başladım nasıl olacak diye bilmiom yani ☺️
gamzosgamzos Benim vardi ama cok sukur sorunsuz gecirdim bebegimi gordukten kokladıktan sonra sakinlestirici igne yaptilar uyumusum uyandigimda doktorum Allah anali babali buyutsun diyordu 😂
gamzosgamzos Beyzabuglem igneyi yaptigi gibi en son nefes alamiyorum kalbim cok kotu carpinti yapiyor dedim gerisini hatirlamiyorum
Beyzabuglem gamzosgamzos sıkıntımız aynıymış cnm bende öyle oluyorum nefesim alamiyom birde kalbim çok carpiyo ondan korkuyom ama doktorum bu rahatsizligimi biliyor biseyler yapar diye umut ediyorum
gamzosgamzos Beyzabuglem yapar canim merak etme sen simdiden dusunup stres yapma saglikla al kucagina inşaAllah
ilayinannesi Beyzabuglem Gebelik kolestazi diye bir rahatsızlığım çıktı. Bebek için riskli birşeymiş alınması iyi olur dedi doktorum o yüzden 36+6 da alınmış olucak. Inşallah sağlıkla gelir bir sıkıntı olmaz. Sizin haftası güzelmiş
ilayinannesi Beyzabuglem amiin inşallah çok sagolun. Sizin neden erken olmustu bir de herhangi bir sıkıntı oldu mu kaç kilo dogurmustunuz
Beyzabuglem Ebrununbebe ben de çok tedirginim 3 gün kaldı doğuma doktorum panik atak olduğumu biliyor sakinleştirici yaparız dedi ama amaliyattan önce anesteziyle görüşturcem dedi genel oluyum dicem yaparsa 😊 Allah yardımcımız olsun 🤲
Sultan94 Beyzabuglem ben canım spinal oldum ilk bebeğime normal doğumdan çok korkuyodum panik atak olduğu için spinal benim için çok kolay geldi o sırada bir hemşire benimle sohbet etmesini söyledim hiç birşey hissetmedim prenses gibi doğum geçirdim çok şükür 🤲