Serbeymuh Kızlar sürekli sola mı yatıyorsunuz ben bazen sağa da yatıyorum sürekli sola yattığım da belim coook ağrıyor sizler napıyosunuz
Glakky1 Serbeymuh sağ sol karışık yatıyordum o aralar yanlarım çürümüştü resmen şimdi de sezeryandan yan çok yatamıyorum bu seferde belim ve kuyruk sokumum çürümüş durumda 😂😂
Mervekklkdmn Serbeymuh Ben genelde sağ tarafıma yatıyorum 2 gün önce kontrolüm vardı doktora sordum nasıl rahat ediyorsan öyle yatabilirsin bebeğe her türlü kan akışı gidiyor kendini strese sokma dedi. Ben de sağ uyuşunca sola sol uyuşunca sağa done done sabah ediyorum
paradiseeeeee Serbeymuh bende bi sağa bi sola. Döne döne döne yatıyorum genelde sola yatıyorum ama çürüdü sol tarafım sağa da yatmak zorundayım napalım
Aslanannesiayse Serbeymuh Yaa bende hep sağ tarafıma yatıyorum genelde ve ne yöne yatsam o tarafa vuruyor acaba rahatsız mı ediyorum doğru yatış pozisyonu hangisi halen bilemedim 25 haftalığız şuan benim de sırt ağrım çok oluyor 😔
2melek_annesii Serbeymuh hiç farketmiyor nasıl yattıgım ama oglumun besik sagım da olunca genel de sagda yatıyorum
mommy_bee Haftadan itibaren sola yatiyordum hep öyle olacak saniyordum. Simdi biktim tabi uyurken saga da yatiyorum artık. Dinlenirken sola yatiyorum en azindan.
3Mucizem Serbeymuh normalde de soluma yatan biri değilim,hamilelikte dikkat ediyorum sola yatmaya ama genelde hep sağa yatıyorum bebeğimde öle rahat ediyor. Nstde bile sol yatınca az sağa yatınca daha hareketli 😇