muhamedalininannesi Hayırlı geceler uymayan var mı acaba gün içinde sol tarafımda göğsümde bir agrı vardı şimdi de kolumda ağrıyor neden acaba kalp olabilir mi korkmaya başladım uyuyamıyorum Ağrı’dan
Dilara0 muhamedalininannesi acile git bı cnm 3ude birbirine bağlı organlar umarım birşey yoktur stresten de olmuş olabilir geçmiş olsun cnm 🙏
muhamedalininannesi Dilara0 20 aylık kızım var şu an uyandı bide onunla ilgileniyorum eşim hayatta kalkıp götürmez kaç saattir uyanamıyorum bi yandan da korkuyorum bende buraya yazdım bide sol elimin parmakları da ağrımaya başladı
Dilara0 muhamedalininannesi cnm acil gitmen lazım senin eşin neden götürmüyor ki ambulans cagir eşin goturmuyorsa hastalık bu ya niye götürmez 😔
muhamedalininannesi Dilara0 sürekli şikayet etiğimi söylüyor oda sıkılmış artık galiba kaldırsam söylenecek biliyorum bide onun dırdırını çekemem şimdi belki geçer diye bekliyorum
muhamedalininannesi Glshbyk Ben biraz daha beklim geçer belki yani inşllah başka bişeyde olabilir belki hamilelikle alakalıdır diyorum bi yandan
Dilara0 muhamedalininannesi hamilesin cnm gecenin bu saatinde kalkıp nazlancak Halin yok ilgilenmiyirsa ambulans cagir kendin için çocukların için hem ben dururken niye ambulans çağrmis diye düşünsün hatasını anlar..
muhamedalininannesi Dilara0 merhaba canım gece baya kötüydüm hatta sabahladım diye bilirim sonra kendi kendine geçti o neydi anlamadım çok kötüydü ana geçti çok şükür çok teşekkür ederim