SR0121 Salı günü son kontrollerim yapılıp Perşembe sabahı sezaryene alınıcam rahatsızlığımdan dolayı normal yapamıyorum heyecan korku allak bullağım 🥺☺️
Gulsenur_12 SR0121 bizim 0 günü kaldı diyor 40+1 olduk cumartesiye kadar gelmesse suni sancı verilicek 🙈🥰
123Fatih SR0121 Allah kolaylık versin.Sağlıkla inşallah kucağınıza alın.Bizim 28 hafta oldu.Sizin yerinize heyecanlandım.Allah yanınızda olsun🙏🙏🙏🙏
Mrvtpz SR0121 bugün bi anda kordon dolanmasiyla beraber son 1e düştük cuma günü sabah 7de kavuscaz nasipse ve sizin gibi allak bullagm bende 😅😬🤦🏻♀️🙈
Buseyvz SR0121 Amin inşaallah kuzum benim hepimiz hayırlısıyla, sağlıkla kavuşalım yavrularımıza 🤲🏻🤗 Heyecanı çok başkaymış gerçekten 😊🙊
SR0121 Mrvtpz sağ Salim doğsunda erken geç hiç önemli değil sorunsuz bir şekilde kucağımıza alırız inşallah 👼🏻
oykuduru21 SR0121 genel mi spinal mi olacaksınız? Bizimde programa göre son 62 ama bende sezaryen istedim kısmet bakalım 🤔 hayırlı doğumlarınız olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🙏🏼😊
SR0121 oykuduru21 doktoruma sordum spinal önerdi korkuyorum panik olurum diye ama o ilk anı da görmek istiyorum muhtemelen spinal olurum