Eceatesx 16+1 haftalık gebeyim ve şuan sağ kasığımda şiddetli olmasa da ara ara ağrılar giriyor internetten araştırdım rahim büyümesinden kaynaklı diyor başına gelen oldumu ?
Eminekrem42 Eceatesx bende var ama aşırı şiddetli oluyordu ağrım.çocuk büyüdükçe iç organlara baskı yapıyor o yüzden sağ böbreğimde genişleme varmış.bebeğin sağlığını etkilemez dedi doktor ama siz yine de gidin bi doktora
Yavrusununannesi___ EsraOezbk çünkü bende o sorunla gittim dr bende magnezyum ilacına başlamamı önerdi
EsraOezbk Yavrusununannesi___ evet benimde magnezyumum bitti bendede basladi tekrardan bende pazartesi kontrolle gidecegim
Yavrusununannesi___ Eceatesx kullanmanızda yarar var tabi bunun öncesinde dr gözlemlesin sizi o en sağlıklı çözüm yolunu bulur
Yavrusununannesi___ EsraOezbk ben birçoğu ilacımı içemedim 38+5 teyim Allah’ın izniyle haftaya pazar günü doğumum 😇
EsraOezbk Yavrusununannesi___ oho benim öyle bir lüksüm yok malesef epilepsi ilaci iciyorum tiroit ilaci iciyorum bebe aspirini iciyorum demir ilaci iciyorum magnezyum iciyorum 😀
Yavrusununannesi___ EsraOezbk Allah kolaylığını versin canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏