Ulkuatly Kızlar birşey sorucam sigortam hamıle olduktan 2 ay sonra yatmaya basladı suan 5bucuk aylık hamıleyım doğum ücreti alırmıyım kaç gün sigortamın yatması lazım birde ne kadar alınıyor
Sineemm Ulkuatly geriye dönük son bir yıl içerisinde 90gun sigortalı olarak çalışıyor gözükmeniz lazim prime gore ne kadar alındığı hesaplanıyor
Bebebebe Ulkuatly canım ben iki srne önce 7.500 aldım bu sene 10 bin olmuş diye duydum ama araştırmadım . Doğumdan önceki üç ay yatırılmış olması gerek öyle hatırlıyorum.
Mervuras26 pandemi nedeniyle teşvikten yararlansak bile o yıl içimde 90 güne bakılıyormuş merak eden anneler olursa ☺️
tubaerva Mervuras26 ayni yil mi son gecmis bir yil mi? 2020 de istifa ettim mayis ayinda,, dogumuma az kaldi yararlanabilir miyim acaba bende?
drysfk tubaerva istifa ettiyseniz alamazsınız. 32. Haftanıza kadar çalışıyor olmanız gerekli ve doğumdan önce ki 1 yıl içinde 90 gün prim ödemesi olması gerekiyor
Mervuras26 tubaerva aynı yol diye biliyorum aktif olmamanız gerekiyor SGK da teşvikten yararlansak Nike
tubaerva drysfk tesekkur ederim , son 1 yil 90 gun prim odemesi yeterli saniyordum, keske oyle olsaymis😬