Hilalnefes 7 aylık hamileyim sağ kürek kemigimin hemen altında belirli bir yer 2 haftadır falan ağrıyor, ilk önce karnım büyüdüğü için dedim ama ağrı hep aynı noktada toplanıyor ve geceleri başlıyor sizce ne olabilir ?
esraizmirli Hilalnefes benimde sol tarafım ağrıyor çok ayakta kalınca veya çok oturunca oluypr uzanıyorum geçiyor sonra tekrar başlıyor normal yani ☺️
3441K Hilalnefes benimde aynı yerde oluyor canım normal diye biliyorum doktorumuza sorarız artk gittiğimizde :)
esraizmirli Hilalnefes evet normal canım benimde çok şiddetli ama bir şekilde geçiyor tekrar başlıyor
Sineemm Hilalnefes aynı şeyi bende yaşadım yaşıyorum geçmiyor valla ağlıyorum bazen ağrının yüzüne doktora sordum bebek büyüyor gayet normal bu ağrılar dedi
Elifbzks Hilalnefes bende aynı yerde ağrı çekiyordum ama şuan iyiyim magnezyum kullan düzenli iyi geliyor arada oluyor yinede bebiş büyüdükçe ama eskisi gibi şiddetli değil çok şükür uykudan uyanıp ağladığım oluyordu :)
NNuray Ben ilk gebeliğimde de yaşadım aynı sorunu şimdi 2. Gebeliğim gene yaşıyorum ve evet özellikle akşamları ve geceleri çok ağrı yapıyor uyuyamıyorum bile ağrıdan.
Tuceaksu 34+3 aynı şekilde sağ kol küreğim ve şiddetli bir ağrı her gün sıcak duş alıyorum biraz rahatlatıyor ama asla geçmiyor cidden oturup yemek bile yiyemiyorum sürekli yatma ve kolumu ovalama isteği var nasıl geçer bilmiyorum ama uyku düzenim bozuldu ağrı yüzünden uykusuz kaldıkça iştahım da kapanıyor çok zor hepimize allah yardım etsin
Pasiflora Hilalnefes ilk gebeliğim de yaşadım normal sandım bebek hareketi büyümeden diye es geçtim ki malesef öyle değilmiş bazı gebeliklerde safra kesesi taş yapıyormuş benim başıma gelmişti o yüzden muayene olmadan normal deyip asla geçiştirmeyin özellikle gece olan bir ağrı ve sırta doğru vuruyor yağlı yemeklerden sonra ağrı garanti inşallah kimsede yoktur
Biyolog-anne Hilalnefes arada benimde oluyordu. Sanırım ağırlık merkezimiz değiştiği için oluyor 5-10 dk düz sert bir zeminde sırt üstü uzanınca rahatlıyordum.