Shedry Merhaba arkadaşlar 3 gün önce Sedat Umur doktorum medarda doğum yaptım merak ettiklerinizi cevaplayabilirim 💕
eerem Shedry hayırlı olsun öncelikle. Doğuma eşiniz geldi mi, bebeğiniz hemen memeyi tuttu mu, emzirmek garip his yaratıyor mu 😁 doğum sonrası dikişler ağrıyor mu baş edemeyecek gibi mi, uykuyla aranız nasıl 🙃
Ttlier19 Shedry gözünüz aydın darısı bizlerin başına inşallah 😇 Medar hastanesinden memnun kaldınız mı ebelerden hemsirelerden gerek ilgilenmelerinden..Birde doğum ücreti Sedat Beyin ne kadardı hastane fiyatıyla ayni miydi ?
Sssevgiii Shedry hayırlı uğurlu olsun normal doğuma eş alınıyor ama sezeryana alamayacağını söylemişti Sedat bey bende ona gidiyorum doğum ücreti 3500 biliyorum ama daha konuşmadık ücreti doğumdan önce mi sonra mı verdiniz acaba☺️
eda2242 Shedry gebzedeki medar mı yani başka medar var mı bilmiyorum da eğer burasıysa corona testi yaptırdınız mı sanırım doğumdan çok o testten korkuyorum 🤔
Shedry eerem çok teşekkür ederim darısı size doğuma eşleri almıyorlar memeyi henüz yeni yeni kavrıyor hastanede zaten emzirme hemşireleri öğretiyor nasıl yapmanız gerektiğini doğum sonrası dikişler tabiki agri yapıyor ama dayanılmaz değil adet sancısı gibi zaten sürekli agri kesiciler yapılıyor yaninizda yardımcı olacak birileri varsa uyku çok sorun olmuyor emziriyorum bırakıyorum gidip uyuyorum evdekiler bebeğe bakıyor tekrar açıklığında yeniden emzirip yatıyorum
Shedry Ttlier19 amin insallah sizlerde kolay atlatirsiniz hemşireler çok ilgili hastaneden memnun kaldım Sedat beyin doğum ücreti 4000 TL hastane çalışan annelerden 170 TL süt parası istiyor çalışmıyorsanız kesinlikle ödeme yapmayın ben ödemeyi geri aldım
Ecelifikra 1 ay önce bende Sedat umuda doğum yaptım sezeryan bu 2. Swzeryanım ilki başka biyerde olmuştu.. ameliyatı gir çık sanki 5 dakika sürdü gibi hissettim nasıl olduğunu anlamadım kesinlikle ama kesinlikle eli çok hafif mi desem yoksa sihirli bi değnek mi değdirdi desem 😂 ben ertesi gibi temizlik yaptım aynı gün hemen kalktım yürüdüm bir gram sancım açım olmadı 1 aylık olduk ilk günden Bu yana sanki hiç Amelıyat olmamış gibiyim odaya vizite geldiğinde bile masallah sen iyleşmişin bile demişti ama bu kesinlikle doktorla alakalı ilk doğumum da 40 gün yataktan bile kalkamadım .. hastaneden çok memnun kaldım ben ebeler hemşireler evde gibi hissettim kendımı hepsı çok. Çok ilgilendiler 🙏
Sssevgiii Ecelifikra ne güzel ya bende sezeryanda bünye meselesi olduğunu duymuştum ama doktorun elide önemli demekki siz tecrübe edip yaşamışsınız benim şuanlık normal doğum gözüküyor ama son anda bi değişiklik olur sezeryana dönerse içim rahat etti en azından çok sağolun
Shedry Sssevgiii doktor eli farkı olduğunu düşünüyorum ameliyatta hiç birsey anlamadım bugün 4 gün ve temizlik yapip yemegimi yaptım
Sssevgiii Shedry niye süt parası vereyim ki ya çok saçma çalışıyorum ben ilk defa duydum amaçları ney anlamadım😃
Nefisemir41 Gözünüz aydin rabbim saglikli omurler nasip etsin🤲🏻 Korona testi yapildimi acaba size ve refakatcinize ameliyyatan once..?
Shedry Nefisemir41 teşekkür ederim darısı basınıza test yapılmadı ziyaretçi hep geldi 2 3 refakatçi bile kalabiliyor
Shedry Ttlier19 dışardan Dr olduğu İcin saçma sebeple 170 TL ödeme istediler tabi doğum olacağı İcin pek anlayamadık çıkarken sorduğumuzda yine saçma sebepler söylediler iade istedik iade yapıldı
Ttlier19 Shedry Bizde öğrenmiş olduk başımıza gelirse bilinçli davranırız inşallah teşekkürler sizede ayrıca 🙂