Cambardak Defnealya_ ağrılarım çok oldu karın ağrısından uyuyamıyordum aynen fitille düzelti ve hamileymişim de o ara bilmiyordum tabi ama çok kötü ağrılar şidettli kasık ama daha çok karın ağrısı etlerim yırtılıyor gb bacaklarım heerr yer
Arwen21 Defnealya_ Anladım canım ama şunu unutma herkesin belirtisi farklı 9+4 oldum ama klasik hiç bi belirtim yok bi gün kusmadım bile bende çok faklı şeyler oldu
Cambardak Defnealya_ dr a gidince söyleyin fitil verecektir hatta vermiş olması gerek çok ağrın olunca atacagımı bilmiyordum ben o zaman ilacım vardıda progestan düşük için vermiştr mutlaka
Cambardak Defnealya_ yok dr unuz derse alın özelse gece gündüz mesaj atabilirsiniz. O kadar uğraşmışken sorun çıkar belki bi kaç arkadaşımda kullandı düşük için kullanılan bi fitil aslında ama ağrıyı alıyor :( )danışmadan olmaz Bence
Zeynep5353 Defnealya_ bende senin gibiyim geceleri adet olcakmiş gibi agrim oluyo son zamanlarda bat 2 normalde ama aşilama oldgm için bkliyorm
Zeynep5353 Defnealya_ kasıklarda hafif agri ve batma bel agrisida öle ayni şekilde cnm benxe anlamdm artk
whitedream Defnealya_ canım senin postlarını takip ediyorum iğne etkisi o çok ağrı yapıyo benim ilkinde çok agrimisti bıçak saplıyolardi uykudan uyarmıştı
YusufAsel58 Defnealya_ bende çatlatma iğnesi sonrasında kısa sürede yaşadım bu durumu ve çok şükür gebe kaldım inşallah sizde kalırsınız