2368 Ya şu cdlerin içinde ne oluyor çok merak ediyorum renkli fotoğrafları falan mı koyuyorlar nedir acaba
Betulztrk Burcag hıc bılmıyorum canım kendı doktorum tarih verdi 22+4 oluyoruz 17 martta doktorumun soyledıgı e gore gıdıyorum. Ama olurda o zamana kdar gitmezsen doktorla konusup sorabılırım🤗
Burcag Betulztrk 18 marta ali beye randevu aldım bende :) 17si akşamı deneyimlernizi paylaşır mısınız heyecanlı olacağım 😂
Betulztrk Burcag tamamdır canım hayırlısıyla bı gıdıyım yazıcam buradan 😍 ınsallah ıkımızınde bebıslerı cok saglıklıdır guzel bılgıler alırız doktorumuzdan ınsallah 🥰🥰
Betulztrk Burcag canım gittim dun ali hocaya gayet güzel gectı detaylı olarak tüm bilgileri verdi 😍 eşimide içeri aldılar bir sorun olmadı 1 tane resim kontrollerin oldugu detaylı evraklar ve Cd verdi 😍 ben cok memnun kaldım sende kalırsın insallah 😍
Gulhan ayse93 merhaba , Ali bey den memnun kaldınız mı ? Birde ultrason sırasında eşinizi de içeri aldılar mı ?
Gigy Sibelina Doç Dr Ali Ekizde 23.haftada yaptırdık,eşleri de alıyor büyük ekranda siz de izliyorsunuz,Cd , fotoğraf ve rapor veriyor 40-45 dk sürüyor , açıklayıcı,ilgili ve detaylı anlatiyor 😊
2368 Gigy cdnin içinde ne oluyor tam olarak ? Mesela çıkartamadığı çocuğun renkli fotoları falan mı ? :)
Gigy 2368 organlara ait, ultrasonda çektiği videolar ve fotoğraflar var ,renkli olan fotoğrafları da ayrıca 5- 6 tane watsapp üzerinden asistanı atıyor bir de 2 tane yakaladığı pozu basılmış şekilde veriyor elinize 😊