**Merhaba anneler ve anne adayları
Bizde dünyaya geldik sonunda 😍💙
- Oğlumu kucagima aldım ilkini normal 2. Doğumum iri bebekten dolayı sezeryan.
- Oglusumuda mecburi sezeryan olduk.
Gebeliğim çok sıkıntılı geçmedi son haftalarımız hariç 28 haftadan itibaren vajina ağrılarım başlamıştı sonra odemlerim başladı kilolu hamile kaldigim icin zorlamıştım 95.5 ile hamile kaldım 100 ile doğuma gittim bu arada.
Doğum için il degistirdim 37+3te 2 saat uzaklıkta olan annemin yanına geldik sezeryan günümüzü 12.02.2021 e aldık kontrollerimizi yaptırdık hiç bi heyecanım yoktu taki doğum için hastaneye gideceğim güne kadar gece uyuyamadım heyecandan😃😃💙
Sabah hastanemize yatisimiz yapıldı giyindim eşimle beraber doğumhane katına çıktık kapıda bekledi heyecanla bu arada eşimin ilk çocuğu olacak.
Içeri girdim ameliyathaneye biraz beklettiler beni daha da heyecan tavan yaptı bunu kimseye söylemedim gözlerim doldu valla heyecandan ağlama noktasına geldim 😇☺😂
Sonra ameliyathane odasına girdim hemşireler doktorum ve anestezi uzmanı geldi bi güzel bağladılar yapılacakları taktılar geldik mı iğne yapma kısmına asıl sıkıntı orada başladı benim 😃
3 hemşire beni tutuyor anestezi uzmanının bütün dediklerini yapıyorum iğneyi yapacak eliyle bastırdıkça canım acıdı kasiyosun kendini deyip iğne yapamadı 3 4 kere iğne batırdı belime ilacı veremedi tam uyutacakti istemedim zorla yaptı iğneyi ama aşırı bi yanma oldu ödemim çok vardı doktorda zorlandı iğne yaparken iğne yapıldıktan sonra başladı doktorum sezeryana 😇
5 dk içinde oglusum pamuğum Beyazıd’im geldi.
Azıcık ağlayıp hemşire temizlemeye götürdü sonra bi getirdi ne göreyim 😲
Bembeyaz pamuk gibi mis gibi kokan can parçam bi güzel koklayıp öptüm gitti daha sonra 1 saat daha ameliyathane de kaldım esim kapıda bekliyordu çok mutlu oldum onu görünce
Ilk 2 gün sütüm gelmedi mama takviyesi aldık.
Bide teyzeleri oglusum peygamber sünnetli doğdu biraz büyüdükten sonra ufak bi operasyon gerekicek
Doğumdan sonra 5.5 kilo verdim zaten 4.5 kilo almıştım şuan 13 günlük olduk 11 kilo verdim bile 😊😍
Bide 3 gün şiddetli bel ağrısı çektim oturarak uyudum ama oğlum için değerdi iyiki geldin hayatımıza canım oğlum seni çok seviyoruz ❤💙**