Albiina05 Pekinseyma normalde 32 haftalığım ama 33 görünüyor ultrasonda doktorumla 38 diye konuştuk bakalım. 5 nisan gibi düşünüyoruz :)
Serrax ilknuryakiskan 24 mart biraz erken değil mi acaba? Ben doktoruma 29 mart olsun mu deyince bile düşündü biraz,daha sonra olabilir evet dedi. Daha net değil bizim. Ben de 33+6 yım bu arada. 37+ oluyoruz o tarihte
Anneninfikirleri 38 +3de demişti doktorum 37+1de kontrol diye gittim suyum bitmiş (su falan hiçbir şekilde gelmedi idrarımla beraber gitmiş )acil sezaryene aldılar kendim başından Beri sezaryen istiyordum.
Pekinseyma 34+1im ama artık doğsa diyorum çok bel ağrım var sanki yemek yedikce ağrı başlıyor bide 2 yaşında kızım ikide büyük çoçuklarım var çok zor ya
Pekinseyma Gulgulmak ay kıyamam ya sen şimdi uykuda uyuyamazsin heyecandan korkuda karışık Allah bir an önce hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canim
ilknuryakiskan Serrax bende hesaplasığımda 37+6 olduğunu söyledim ondaki çizelgeye görem38+2 olduğunu söyleyip bu çizelge doğru dedi
FFasulyemmm Ben hem doğum başlasın kendiliğinden istiyorum hem yorgunluk oluyor 39 da olayım diyorum kafamda deli sorular :(