mrvears Benim 37 çıktı ve doktor olur normal diyip geçiştirdi ilaç vermedi ama bana yüksek geldi yarın tekrar ilaç isteyeceğim. Sizin değeriniz kaç
Sumeyyehayal mrvears Benim 10 çıkımıştı ona rağmen yazdı. Sizin ki biraz yüksek gibi doktorunuza bir daha sorun isterseniz
Ayssmom mrvears benimde birden sağ böbrek ağrım başladı 😔 kum döküyorum zaten lökosit kaçtı bilmiyorum
mrvears OzgeSahin2 hamilelikte normal bu dedi ama ilerlemesinden korkuyorum yarın tekrar ilaç yazar mısınız diyeceğim
OzgeSahin2 mrvears son ayim belki benimki ondan mi hemen ilac yaziyo bilmiyorum kuzum kac haftaliksin?
Abdullahm1 Benimde 23 ve diğer değerlerde de bazı sayılar var aynısını bana da dedi bir şeyin yok dedi gönderdi bende su içiyorum. Bir şeyin yok da nedir benim idrarım yanıyor sanki yalan söylüyoruz
handegurses MelSer merhaba bu değerinizde değişiklik oldumu acaba yükseldimi bende 35 haftadayım bugün lökosit 13 çıkmış🥺
MelSer handegurses merhaba canım bende 37+6 Haftadayım şükür 4 buçuğa düştü. Hiç ilaç kullanmadım bol bol su içtim öyle düzeldi. Eğer seni rahatsız eden idrarda yanma vs. yoksa zaten 13 yüksek bir değer değilmiş. Dr. um da bol su iç düzelir demişti dediği gibi su içerek düzeldi. Seninde düzelir inşAllah.
handegurses MelSer çok teşekkürler evet doktorumda ilaç vermedi bol su iç dedi sadece siz daha sonra test verme gereği duydunuz mu acaba idrar kültürü vs
MelSer handegurses evet canım kontrole gittiğimde tekrar test verdim. çünkü yükselip yükselmediğini takip etmek gerekiyor.
Annecik_ mrvears benim 10 du ya da 13 hatırlamıyorum da ilaç yazdı kullandım ama aşırı su tükettim bir yandan da şişe yanımda gezdi
Nursel725 mrvears benim 33 tü geçen hafta ve doktorum hem monurol hemde antibiyotik verdi çok şükür3 e düşmüş bugün test verdim . Daha öncede 22 ikende antibiyotik vermişti
Fdmyavz Kızlar sakin olun hepinizin değerleri çok düşük ilaç gerektirmeyen seviyeler benimki 161 çıktı bir hafta antibiyotik kullandım :)