Burcuuylmaz Merhaba 26 haftalık hamileyim, bir süredir sol kaburga ağrısı çekiyorum. Başlarda hafifti ama şimdi dayanılmaz hâl aldı ağrı kesici bile fayda etmiyor benim gibi olan varmı nasıl geçer bu ağrı…
limonluchescake Burcuuylmaz maaaalesef benim de vardi o haftalarda. Bebeğin pozisyonundan dolayı. Sola yatmaktan agriyor. Madem agriyor diğer taraga uzan demisti benim de um; zaman ilerleyince gecti. Kalıcı dwğil korkmayın🙏🏻❤️
Rmsk Burcuuylmaz ya ben 17.haftamdayim daha 3 gündür kaburgaların ağrıyor sanki ayrılıyor birbirinden yada akciğerin şişmiş de kaburgaların baskı yspiyomus gibi bı his inan nasıl ystacagimi şaşırdım bebek te kucuk ki henüz onla alakası var mı bilmiyorum
Burcuuylmaz yasemin333 batma gibi bazende sanki heran kaburga kırılacakk gibi bi ağrı bi bası var çok rahatsız ediyor hatta nefes aldırmıyor…
yasemin333 Burcuuylmaz 32 haftalığım üç dört haftadır göğüslerimin altında kaburgalarım batıyor benimde ayakta çok duramıyorum uzun süre oturamıyorum özellikle sol kaburgam .Sola uzanıp yattığımda acıyor.Hangi pozisyonda duracağımı ben de şaşırdım artık🥺
limonluchescake Burcuuylmaz evet evet geciyor canım. Ben de dayanamıyordum artık. Simdiden böyleyse ilerde yandık diyordum ama birkac haftaya gececek🙏🏻❤️
Gamzebydmr yasemin333 Bebek hangi tarafında duruyorsa tam tersi yat canım ve yatarken yastik la destek al biraz olsun rahatlıyor insan
Gamzebydmr Nirmal canım o bende 37 haftama girdim senin gibi haç haftadır çekiyorum bebeğin hareketlerinden kaynaklanıyor malasef doğuma kadar süren de var ben hala çekiyorum ve birde bebek baş aşağı döndü bu daha da arttı nefesimi kesiyor arada bağırmamak için zor tutuyorum kendimi
Mayisbali Burcuuylmaz benimde canım 25 haftalık yaklaşık üç dört haftadir çekiyorum doktorum yapacak pek bir şey yok dedi Ağrı kesici merhem vereyim istersen dedi bende yok kalsın dedim . Hafif masaj yapabilirsin , sıcak ya da soğuk uygulayabilirsin dedi ama tabii ne cok soğuk ne cok sıcak ona dikkat et illaki bir şey iyi gelir dedi deneye deneye bul dedi 😬
Gamzebydmr yasemin333 Canım sırt üstü kan dolaşımı fazla olmuyor o yüzden devamlı sırt üstü yatma mesela bebek sol tarafındaysa sağ tarafına yatıp karın bölgeni destekle yani tam karnına baskı olmuyor ve iki bacakarasında kırlent veya küçük yastik koyup yatıncada rahat ediyor insan bana doktorum bebek sağ tarafımda olduğu için soluna yat dedi
D-uysal Benimde sağ kaburgam çok ağrıyor batıyor gibi bütün gün ağrıyor artık 24 hafta olduk ve sağ tarafa da yatsam sola da yatsam bebek hep sol tarafa toplanıyor sabah uyandığımda da sol da gün içinde uzanayım hemen sola geçiyor nedendir ki
Buketkucuk Burcuuylmaz bildiğim kadarıyla bebek büyüdükçe kaburgaya dayanıp baskı yaptığı için oluyor o ağrılar. Bazen bendede oluyor ama sadece bir kaç dakikalığına ve hafif ağrım oluyor. 29+3 haftalığım.
Gamzebydmr yasemin333 Rica ederim benim 2 haftam kaldı doğuma bebelerimiz için her türlü acıyı çekeceğiz mecbur 😊