Aleynaaaa Kizlar bime gelecek ürünler hakkinda ne düşünüyorsunuz biberon falan iyimidir ? Kullanan varmi
Duygus97 Aleynaaaa wee baby biberon mu? Ben kullanmadım ama civilde çalıştım 3 yıl müşterilerin tercih ettiği Bi biberondu ben de evde bulunsun diye cuma günü alacağım. onun harici küvet alacağım bir de bakarım penyelerin kumaşları iyiyse takımlar falan gelecekmiş onlardan alırım 😀
Sen1meleksin Aleynaaaa ben daha önce baby nest ,biberon ,emzik ,2 li zıbın, fileli küvet, organik hastane cıkışı,organik 3 lü çorap,bunları aldım hepsi cok güzel şimdide takımlara bakacağım bide kitaplara bakacağım nasip olursa inşaaallah😄
Aleynaaaa 34_21_23 allattan bim hemen direk evimin karşısında o yüzden o sıkıntı olmuyor direk istedigim ürünü alabiliyorum😁
Sen1meleksin 34_21_23 erken git😃az gidilen bi bime git benim evimin dibinde var ama çok bilindik bi yer kalmıyor pek ama erken gidiyom bekliyom
Zeynepdamla Aleynaaaa çıçıtlı badi leri çok güzel daha önce almıstım yeni doğanlardan şimdi yine alıcam 6 aylık 9 aylık olarak
turansmom1 Aleynaaaa ben 4 aylık bebek annesi olarak bu şok, bim, a101 üçlüsünden sadeece bimin bebek ürünlerini öneririm. Gerçekten çok kaliteli özellikle ağız bezleri ve en ihtiyacınız olan şeyler. Onun haricinde oyun halısı çok güzel, uyku tulumları biraz buyük ama çok güzel ben yine alacağım, küvet setide çok güzel ama alırsanız giderli olmasina dikkat edin daha kullanışlı, mama sandalyesi minderi civildekiyle aynı kalite olarak yani genel olarak çogu urünümü ordan aldım gayet memnunum biberonlarda çok sağlam bu arada
Sen1meleksin turansmom1 gercekten öyle şoktaki a 101 dekiler kalıyor sonraki günlere biminkiler kalmıyor pek ürünleri iyi çünkü dediğiniz gibi
turansmom1 Sen1meleksin Oğlumu kız biliyorduk asena koyacaktık ama oğlum oldu adı Turan, ikinci inşallah kız olursa oda Asena olacak🙂
turansmom1 Sen1meleksin Aa çok sevindim oğlumun minik bir adaşı olacak. Çok yaygın bir isim değil aslında genelde tercih olarak yaşlı kesim kullanıyor duyunca ilgim artıyor. Adıyla büyüsün inşallah🙏😍
Smyakybrn Bimin küvetini alacak olanlar küvet iyi gibi daha kullanmadım fakat filesi küçük geliyor takmaya çalışırken yırtıldı yeni file aldım e bebekten haberiniz olsun 🤗
turansmom1 Aleynaaaa 28e kadar doktorumuz pek göstermediği için kız ama tam emin değilim dedi erkekte olabilir. Sonrasında minik bir pipi gördük ve alışverişe başladik isimleri hazırdı zaten ne olursa şimdi 4 aylık yakışıklı bir oğlum var 😍
Sen1meleksin turansmom1 aminnn inşaaallahhh evet cok yaygın değil ama ben çok sevdim😄zaten ben yeni isimleri cok sevmiyorum