mavisahinn Kızlar bişiy sormak istiyorum tam sol kaburgamın alt tarafı aşası yani böle pıt pıt atıyor seyrime gibi 3 5 kere arka arkya atıyor duruyor bida atıyor şuan çok sık olmaya başladı durmadan acaba hıçkırıkmı yada bu nedir bilen varmı 🤷🏼♀️🤷🏼♀️🤷🏼♀️
kucuktospam mavisahinn bende de oluyor hıçkırık dedi arkadaşlar benim bazen yakılıyor 10 tane falan pıt pıt çok tatlı😍
SeymaK mavisahinn olabilir canım baş tarafı ordaysa orda hissediliyodur sanırım ben 33 haftadayım bebegin başı aşağıda hep aşağıda hıçkırık hissediliyo çünkü
mavisahinn kucuktospam 10 taneyide geçti benim artık yarım saattir böle bende emin olamadım çok garip ilk kez oluyor böle seyrime gibi arka arkaya sürekli 🥰🤷🏼♀️
mavisahinn Miskokulum35 ya kaburga derken onun hizasında karnım nasıl tarif ediceğimi bilemedim 😂 sanki içimde mısır patlıyor ama belirli bi noktada ve yarım sattir 🤷🏼♀️
SeymaK mavisahinn evet arka arkaya kalp atışı gibi sık sık seyirme gibi belli olmuyo bazen 20-30 saniye bazen 5 dk falan heralde
Ozgecetindag mavisahinn benim kizimda cok hickirirdi yarim saat surerdi bazen ve ara vermeden kumandayi koyardım sürekli kumanda 2 sn ara ile inip kalkardı 😅
mavisahinn Ozgecetindag ozaman buda öleydi bende korktum hiç daha önce olmadı bu kadar uzun birşey olmadı çünkü peki hep aynı bölgedeydi dimi 🤷🏼♀️😄
mavisahinn Seda_nrr daha iki hafta var ya doktoruma gidince sorcam artık ilk kez olunca bi sorayım dedim hıçkırığı bilenler yazar diye 😄🤷🏼♀️
20142021 @mavisahinn evet canım hıçkırık pıt pıt atıyor belli bir periyotta ve bir müddet devam ediyor büyüdükçe daha çok anlıyorsun ve bu çok güzel birşey midesi genişliyor demek bu
Zhraaltun mavisahinn hıçkırık bnmde olurdu soktr hckirr dedi ki dgum yaptim surekli karnmdaki gni 5 dakka bir hickirrdi 🤗🤗