Hacerimo Bebeğim 3 aylıkk ben cok soru sormak istemiştim kafam cok karısıklı ne isterseniz sorabilirsiniz 😊
kisiminbahari Hacerimo göbeginiz gitti mi bende 12 gün önce oldum da hala göbeğim var nası gidicek hiç bilmiyorum
Hacerimo Ebru555 sütüm hemen gelmedi 3 gün sonra geldi. Ama endişelenmeyin bebek en az 3 günlük stokla doguyor emzirmek için çabalayın sütü kendi getiriyor 😊
Melek- Hacerimo Peki sağıp denediniz mi ilk günlerde? Ya da doktorunuz Doğum öncesi süt arttıran çay önerisi yapmış mıydı?
Hacerimo kisiminbahari yavas yavas gitmeye basladı ama tam olarak degil tayt giyiyorum evde genel olarak işe yarıyor 😊
Hacerimo kisiminbahari olsunnn benim üzerine birde çatlaklarım var mor 😊 onlarlada barısııyor insan napalım 😊
Rabismomm4 Ayağa kalktinizmi bir kac saat sonra yoksa toparlanmanız zor mu oldu oturup bebeği rahat kucağınıza alabildinizmi
Hacerimo Rabismomm4 Rabismomm4 evet ayağa kalktım kolay olmadı ama her kalkısınızda biraz daha rahat kalkabiliyorsunuz. Bebeği rahat kucagıma alamadım yanıma koyarak emzirdim hemsireler ve annem yardımcı oldu
Hacerimo Melek- sağmadım ben pek süt arttırıcı hikayelerine inanmıyorum bebek ne kadar emerse süt o kadar geliyor 😊
Gzdedsgrn Hacerimo valla ben korse tayt kullanamadim bebegim sarilik olmustj hep onunla ilgilenmekten düşünmekten takamadim