Merveemervee1 38.haftamdayım bebek sürekli kasılıyor ve bi yerde toparlanıyor gün içerisinde hissediyorum süresi uzun sürmüyor 5-10 snlik kasılmalar doğum habercisi mi? Lütfen tecrübesi ve bilgisi olan anneler yardımcı olabilir mi?
Tahaninannesii Merveemervee1 38+5 im bende de bir haftadır falan oluyor ama birkaç saniye değil daha uzun sürüyor sonra kendiliğinden yumuşuyor karnım. Doğuma dair bir belirtim yok şuan bilemedim🤷🏻♀️
Haticeyuce31 Merveemervee1 evet canim kucuk yalancı sancilar oluyor onlar bende oğlumda cok olurdu doktoe yakin gelmesi derdi ama sagolsum oglum bizi catlatmisti resmen 40+2 de gelerek
Zeyzeys Merveemervee1 bebeğin toplanması 5dkda bire inmediği sürece endişe etme dedi doktorum bana ben de 37+4 teyim. Sürekli toplanıyor ama sıklığı önemli.
Esmualla Merveemervee1 aynısı bende de var doktor yorulduysan olur normal demişti benim 36+6 sol tarafına yat bacak arana yastık koy doktoruna ulaşabilirsen ulaş
Merveemervee1 Haticeyuce31 ayyy gerçekten mi🤦🏻♀️ Benim bebek kız ama inşallah o kadar beklemem bu hafta çok fazla kasılmaya başladı
Merveemervee1 Zeyzeys 5 dkda bir değil ama yarım saatte bir toparlanıyor zararı neymiş acaba dakikası azaldığında?
Haticeyuce31 Merveemervee1 rvet canim zamanla artıyor kasilmalarin cogalabilir bazen caninida acıtacak şekilde olabilir 7 ila 5 dakikada bir olmaya başlayana kadar yalancı ama o süreler icinse olmaya başladıysa gerçek sanciyw giriyor canim aklinda bulunsun 🙏🤲
Mekselinda Yok bence doğum habercisi değil gün içinde sürekli olduğunda ve çok baskı hissettiğinde doğum habercisi olabilir
Merveemervee1 Mekselinda gün içerisinde çok toparlanıyor ve rahmime baskı hissediyorum zararlı mı anlamadım yarın kontrolüm var ama rahatsız hissediyorum
Mekselinda Merveemervee1 hayır hayır tam tersi bebek kanalda demek bu çok iyi yani baskı hissetmen karnının inmesi çok normal kasıldığı zaman elinle ovala bebeği
Esmualla Merveemervee1 korkma rahat ol artık sona yaklaştığımız için alanları daralıyor miniklerin dualar oku elini karnına koy sürekli rahatlarsın inşallah ben öyle yapıyorum
turansmom1 Merveemervee1 eğer iki dakikada bir toplanıyorsa sancıdır, benimkide toplanıyordu ama iki dakikada bir sabahına doğum yaptım. Doktorum bir hafta önceki kontrolünde yarım saatte bir olursa o yalancı sancıdır demişti1
SeymaK Merveemervee1 bugün bi eğitime katıldım ordaki ebe hazırlık kasılmaları sadece karın bölgesinde olur günde iki üç kere de olabilir ama zamanı düzensizdir doğuma hazırlık kasılmaları onlar dedi ama gerçek sancı sadece karında değil belde kasıklarda da olur düzenli gelir dedi
Busramusti Merveemervee1 bende 38deyim aynı durum bendede var böyle çok sert oluyo karnım bir anda sonra geçiyo. Ayrıca benim akintilarim çok arttı sizdede aynı durum var mı