2_Melekannesi Merhaba kızlar ben 24 haftalıkken Türkiye izine gitmek istiyorum sadece 3 hafta kalıcam gelişte 26+5 oluyorum ordan rapor alıcam peki gidişde 24 haftalıkken rapor istiyorlarmı yada her hangi bir kanıt falan
Dilana-24 2_Melekannesi merhaba canım 28. Hafta da izin gerekiyor ve 32. Haftadan sonra da hiçbir uçak firması rapor olsa bile kabul etmiyorlarmış ben de internetten araştırmıştım yolculuk yapacağım için 😃😃
2_Melekannesi Dilana-24 saol canım içim biraz rahatladı o zaman kafam rahat şekilde gidebilirim kaç gündür sitres yapıyorum ☺️
hsny-58 Bir hafta önce Özbekistan’a geldim 26 haftalıkken. Herhangi bir rapor talep etmiyorlar. 28 den sonra almanız gerekiyor
2_Melekannesi hsny-58 saol canım peki o kontrol ışıklardan geçiriyorlarmı bebeğe zarar veriyor diye duydum
hsny-58 2_Melekannesi zarar vermiyormuş bavulların geçtiği makine tehlikeli, diğerleri avm ile aynı. Ama geçmek istemezsen saygı duyuyorlar elle arıyorlar
2_Melekannesi hsny-58 saol canım ben geçmek istemiyorum ne olur ne olmaz annelik işde içim rahat edsin istiyorum🙈☺️
2_Melekannesi idiloska saol canım evet öyle dediler içim rahatladı ben stres yapıyordum hane bana inanmazlar kanıt falan isterler diye çünkü kiloluyum bide hamile alunca daha cok aldım 😅 👍☺️