sahinbeyza Bluekoala ben görmedim o yüzden almanyada anneme aldırdım gelince getircek burda hic stokta yok😅 acıkcası mağzadada bırakıcaklarını sanmıyorum tıpış tıpış gidiyor
Senemunlu Bluekoala stoga giridgi gibi bitiyor o , english homede kucugu varmis ama onuda hemen aliyolar. Hic stokta denk gelmedim malesef. Yakalamak zor .
Zdk Bluekoala malesef.. stoğa girdiği an biten bir ürün. Çünkü herkes 3-5 tane alıyor. Letgo sahibinden gibi sitelerde satıyor. Ben de letgodan aldım. Aldığım hanfendi satmak için almış kolili duruyodu yani.
Mervenurbr Bluekoala ben aldım . Bizzat mağazasına gittim fakat yoktu . Mobil olarak takip ettim ve buldum. O sırada hemen aldım . Anında bitiyor . Sizde hm home uygulamasını indirin . Zürafayı favorilerinize ekleyin. Stoğu hızlı takip etmiş olursunuz :)
babymam0304 Mirayse1 Walla bebde anlamadım instagram fenomen anne furyasinda hep olan zürafa. Hep aynı odalar aynı şeyler.. okadar siradanlastiki artık
Galatah Bluekoala bende uygulama indirip aldım . Takip ettiğim. Sürekli bakman lazım. . Güzel , ağır kaliteli baya