Derin2828 Eylul2107 ben onuda 10 ml iki tane aldım aynı gibi pek işe yarayacağını ummuyorum açkkcası hepsi pahalı gereksiz 🤷🏻♀️ doğum sonrası paylaşırım inşallah işe yaradı yaramadı diğer annelere fikir olur bari
zeynepbalci Eylul2107 oy çok kararsız kaldım ya lansinohun iyi dedikleri kadar gereksiz diyenler de var
Eylul2107 zeynepbalci aynen ya kmine iyi geliyo ama alacaksnz kucuk boyut alın deneme amacli o daha uygun
aannepandaa zeynepbalci birisinin içinde lanolin var ve temiz içerikli değil. Diğerinin içeriği temiz bu hafta e bebekten ldım 159 lira 60ml temiz içerikli olanını. Cm minin bir kavanoz içerisinde. Gögüs kremlerinde bebeğin direk ağzına gideceğinden hasss dvranılmalı. Birde ayva çekirdeği biriktirip onu yapacağım. Çekirdekleri minik kavanoza koyup üzerine au koyuyormuşuz ve jel haline gelince kullanılıyormuş. Dha doğal ne olabilir ki.
zeynepbalci aannepandaa onu bende biriktiriyorum ama pek güzel çekirdek bulamadım nasıl olur bilmiyorum🤔 peki hangisi doğal içerikli ikisinde de lanilon yazıyor
aannepandaa zeynepbalci markanın ismi lansinoh. Ama birinin üzerinde organic yazıyor. Organic yazanı aldım ben.
aannepandaa zeynepbalci instagramda mühendisinoğlu sayfasını takip edebilirsiniz. Orda bebek ürünlerinin içerikleri inceleniyor.
Fatom Ya hanımlar ilk gebeliğim merakımdan soruyorum bu göğüs ucu çatlama, yarılma vs. Gibi sorunlar herkeste oluyor mu bu da kişiden kişiye değişen bir durum mu neler çekiyoruz ya
2prensannesi2008 zeynepbalci bebek doğduktan snra işe yaramıyor doğumdan önce kullanılıyormuş öylede işe yara madığını söylediler 🤔
zeynepbalci 2prensannesi2008 evet yaradı diyen de çok yaramadı diyen de malesefff alıp almama konusunda emin değilim hala 😱