Kbrt_ Hamilelikte idrar yanması yaşayan var mı hanımlar ben 2 gündür nerdeyse her dakika tuvalete gidiyorum ve idrar yaparken yanma oluyor
Birtane2307 Kbrt_ canim benimde yanma oluyor iliskide de İdrar yaparken de gittim doktoruma söyledim idrar testi yapti enfeksiyon cikti antibiyotik verdi ins gecer gunlerdir enfeksiyon ile ugrasiyorum
mavi2021 Kbrt_ büyük ıhtımalle enfeksıyon kapmıssınızdır. Bende aynı seyı yaşadım acıle gıdıp bı tahlıl yaptırın toz seklınde ilaç verır size . Geçer ınsllah ama ertelemeyin mümkünse yarın gıdın çünkü yanma ıyı degıl enfeksıyon bol su ve ılacla geçer .
Buketkucuk Kbrt_ enfeksiyon kapmışsınızdır muhtemelen doktorunuza danışın mutlaka ilaç verecektir bol bol su için
Kbrt_ Bu olay benim başıma hamile olmadan önce de gelmişti antibiyotik içtim geçmişti ama şimdi daha çok korkuyor insan ara ara geçer gibi oluyor tuvalete gittiğimde yine oluyor
Kbrt_ Bunun bebeğe zararı olur mu peki çoğu kişi kese ayrı idrar yolu ayrı bi zararı olmaz dedi ama korkuyorum bisey olacak diye yarın doktora gideceğim inşallah bisey çıkmaz
YYaseminn Kbrt_ evet bi yakinim idrar yolu enfeksiyonundan cocugunu dusurmustu sizi korkutmak istemem ama hemen doktora gorunmenizde fayda var