bharr arkadaşlar 2+6 hamileyim ve canım aşırı kahve istiyor günde ya 1 ya 2 neskahve mutlaka içerim ama bebeğime zararlı olcak diyede çok korkuyorum ne yapım bilmiyorum 😞
hm35 bharr 2 haftayken nasıl anladınız hamile olduğunuzu merak ettim :) nescafe normalde de zararlı hamilelikte içilmese daha iyi. günde max 1 kahve dedi doktorum o da filtre kahve
Memetzeynep bharr benımde canım cok ıstıyor her dk olsa ıcerım sankı oyle bı alışkanlığımda yoktu bu aralar ıcıyorum bende
Buketkucuk bharr normalde günde 3-4 bardak neskafe içerdim ama gebeliğimi öğrendiğimden beri günde en fazlaa iki tane içerim ama iki tane çok nadirdir. Genelde bir tane içmekle yetinirim ama bazen üç dört gün boyunca hiç içmediğimde oluyor değişiyor
bharr hm35 ayy arkadaşlar 2 ay 6 günlük demek istemiştimdee yanlış yazmışım hafta şeklinde yazılıyormuş çok pardonn 🙏🏻😊
Aysenurcoskun67 Ben 2 gün-de bir 1 fincan türk kahvesi bazende nescafe içiyorum çok aşırı kafein zararlı olduğunu düşünüyorum
Melikegns Hatay lı biri olarak normalde günde 2 çay bardağı Türk kahvesi içen arada yiyen biri olarak😁artık maalesef bunları yapamıyorum ama alıştım biraz yani ilk günlere göre daha az canım istiyor doğurur doğurmaz kendimi kahveye boğacağım😁
Merinosunannesii bharr canım 2+6nasıl oluyor ben bile adetim geçmeden 3 gün kala rastgele test yaktım da öğrendim 4 haftalıktı 2 haftalık nasıl oluyor bilmem😂
Beyazyaka22 bharr 2+6 nedir gerçekten.yanlis mi yazdınız acaba?böyle bir seu olabiliyor mu hiç duymadim