Birminicikanne Kizlar aranızda alturka tuvalet kulanip sorun yasayan varmi normal tuvalete hic bir şekilde oturuup yapamıyorum migdem bulaniyor, fakat çömelmeli alaturka tuvalete girdigim zaman sol kasigimda aci hissediyorum acba kesmelimiyim mi ✋
1anne- Birminicikanne valla canım bizde hem alaturka hem klozet var klozeti kullanmıyorum alaturka daha iyi doğumuma da 10 gün kaldı göbeğim büyüdüğü için biraz zorlanıyorum bebek çok vuruyor oturduğumda ama az kaldı sorun değil. Sen neden kullanamıyorsun ki bi sorun mu var
Defneprensesannesi Birminicikanne bende oturamıyorum ztn evde de yok oturunca sok kasıgımda agrı oluyor bence o enfeksyondan bazen hemen kalkıyorum acısından 😔
Balbocegim Birminicikanne hiç bir şekilde klozet kullanamıyorum ilk hamileligimde doğuma kadar alaturkayi kullandım bunda da kullanıyorum
Birminicikanne esraMom1 cannim migdem bulaniyor oturammiyorum normal tuvallete sadece comellerek olan alaturka tuvalete giriyorum oda biraz sag kasigimi agritiyor
huzur- Yanı normalde sorun yaşanmaz aksine hamilelikte alaturka tuvalet öneriyor doktorlar ebeler doğum için
Birminicikanne 1anne- canim migdem bulaniyor kulanamoyorum aslinda temiz migdemi bulandiracak birsey yok ama icim rahat etmiyor