ZeynepetinGecekuu Bebekleriniz kaç gram ? Bide benım kasık agrılarım var Karnımın gerildiğini hissediyorum sizdede oluyor mı ?
Talhahafsa ZeynepetinGecekuu bazen oyle kötü oluyorum kı doguracam sanıyorum kasık bel alt karın ağrısı falan gece uykusuzluk başladı bugün cok şükür uyudum ama yatsam yine uyurum gözlerim kapanıyo hıc enerji yok bende 😕
ZeynepetinGecekuu Talhahafsa ya bendede uyku yok ateş basıyo uyuyamıyorum sonra gece yarısı sızmış buluyorum kendımı kasık bel agrısından doktora gittim enfeksiyon var dedi idrar yolunda o agrı yapabılır dedi magnezyum yazdı bide 😫 kaç gram canım bebeğin
Prenses_annesi Bugün 23+1 oldum yani 24 haftalığım benim karın ilgili çok bir şikayetim yok sadece bio oil kullanıyordum oda alerji yapmış çok kaşındı heryeri nokta nokta kızardı doktor kesmemi söyledi ama ağrılarım yok çok şükür sadece bazen ev işini çok yapıyorum belim ve kalçam ağrıyor
Talhahafsa Prenses_annesi yorulmak ıcın bı enerjim yok kı canım ayağa kalkmak bıle istemiyorum zar Zor kalkp bişeyler yapıyorum
Talhahafsa ZeynepetinGecekuu 22 haftada gittim en son bı hafta gerıdeydı bebiş sütü yumurtayı bırakmıstım yemek istemedim için kontrolden sonra yemeye başladım ama isteksız 470 lerdı suan bilmiyorum
Prenses_annesi ZeynepetinGecekuu ay evet canım ya kullanmaz olaydım heryerimi kıpkırmızı yaptı karnımın bende çatlıyor sanıyorum ama nasıl kaşımıyordu gece uyuyamıyordum bıraktımda geçti çok şükür
SelinTrkan Bende gece ayaklarım yanıyo uyuyamıyorum 24+5 haftalığım en son iki hafta önce 570 gramdı iki hafta sonra gidicem doktora bakalım
SelinTrkan ZeynepetinGecekuu ıslak havlu sarıp uyuyorum zar zor daha önümüzde zaman var sıcaklarda ne yapcaz bakalım
Prenses_annesi Talhahafsa alah allah kanında bir sıkıntı mı var acaba bunu doktorunla muhakkak paylaş canım allah şifa versin
Badgirl_ 23+1 günlugum sikaytelerim lavabodan kalkarken kasklarm cok agryo bide gece yatarken saga sola donerken kasklarm agryo bebegin icimde gerildgni hissedyorum bazen tuhaf harketler yapyo gibi geliyo😂 22+5 de 524 gramdi bakalm ilerki haftalrda nasl olcak😍