Batutugay dün tansiyonum düştü ve avmde yere düştüm kafamı sert bir şekilde vurdum Allaha şükür bişeyim yok ama boynumda çok fazla bir ağrı var ağrı kesici krem önerecek biri var mı acaba ?
NilayRuya Batutugay çok geçmiş olsun aman dikkat et istersen bir acile görün. Hamileyseniz eğer paroldan başka ilaç kullanmayın ağrı kesici olarak. Birde bengay diye krem var baya keskin mentollü gibi bana iyi geliyor o varsa evinizde onu da sürebilirsiniz. Zararı yoksa tabi😊
NilayRuya Batutugay gerçi bengay zararlı olabilirmiş baktım şimdi. Siz en iyisi parol için , krem içinde eczane yada doktora sorup alın yanlış bilgi vermiyim
Batutugay NilayRuya NilayRuya bi kaç krem araştırdım ama hepsinde zararlı olduğunu gördüm bengayda bakayım bir teşekkür ederim 🙏
NilayRuya Batutugay sanırım kas gevşetici tarzı kremler zararlı imiş 🙄 inşallah hemen geçer ağrınız 🥰 rica ederim ♥️
Serpil-3 Batutugay valla yeni verdi dr fizik tedavi dr arkadaşım olur zararlı olsa vermezdi ki zaten zararsız ilaçmı var o kadardan bişey olmaz
Sedaerhan Batutugay doktora git canım ilaç versin zorda kalmadıkça krem vermiyorlar sormadan kullanma