Nurdaneliz Merhaba kızlar, 40+0 haftaya girdim, haftamda doktorum çatı muayenesi yapmıştı. Bugün tekrar muayene etti ve canım çok acıdı farklı bir işlem yaptım o yüzden normal acıması dedi. Biraz araştırmamla doğumu başlatmak için rahim ağzına bişeler yapılıyormuş sanırım. Başına gelen var mı?
Gulsenur_12 Nurdaneliz canım dün aynısını banada yaptı doktor dedi doğumun normal yolla başlamasını sağlıycak , şimdilik birsey yok cumartesiye kadar bekliycez gelmesse suni sancı verilicek
btl021018 Nurdaneliz benimde ilk gebeliğimde bişey sürmüşlerdi sonra sancilarim acilmam başlamıştı 24 saat sonra dogumum oldu. Siz özel de mi dogum yaptınız devlette mi
Kelebekanne48 Nurdaneliz ben de seninle tammen aynıyım yarın 40+0 oluyorum çatı muayenem olmuştu Salı günü de tekrar bakacağım alttan dedi hayırlısı.
Nurdaneliz Ftmm yok canım bana çatı muayenesine benzer bişe yaptı oradaki zarı sıyırıyormuş sanırım doğum başlasın diye. Zaten 1 hafta içinde olmazsa yatışımı yapacak suni sancı deneyeceğiz dedi
Nurdaneliz Gulsenur_12 o işlemden sonra 48 saat içinde başlıyormuş doğum. Bakalım bizde nasıl olacak eğer sizin başlarsa yazar mısınız ?☺️
Gulsenur_12 Nurdaneliz yaaa ☺️ Canım benim çok sevindim , rabbim sizlere hayırlı evlat etsin inşallah ❤️benimde yatışım yapışdı suni sancı verilicek şuan rahim ağzı yumuşaması için fitil verildi bakalım bekliyoruz
Tazeanneyimben Gulsenur_12 Rabbim yardımcın olsun canim hayirlisi ile evladını saglikla kucağına alirsin insallah ♥️
Fidan4 Kelebekanne48 biz de yarın 40+0 oluyoruz hem 38 de hem de 39 da çatı yapmıştı, ertesi gün nişan gelmeye başladı şu an rengi hafif kırmızıya dönüştü, kahverengi akıntı da oluyor, yarın bizim de kontrolümüz var bakalım ne diyecek 🤷🏻♀️
_koala Nurdaneliz benimde bi arkadaşım erken doğum yapmak zorunda olduğu için devlette yatışı yapılmıştı 2 gün boyunca alttan birşeyler yapıp normal doğurtmuşlardı oda ne yaptıklarını bilmiyor 🤷🏻♀️