Nurdaneliz Gunes16 benim de her şeye ağlayasım geliyor sürekli bi mutsuzluk ve alınganlık var üzerimde😰
Meralrabiamhmt Gunes16 hamılelık baslı basına zaten duygusal cokuntu yasattı bunun ustune esımde benden gulmemı oyun oynamamı makyaj yapmamı ıstıyo delı oluyorum bu ısteklerıne cok mutsuzum 🙄😐
Gunes16 Dilara0 gereksiz stres belki ama sinirlendiğimde acaba bişey olurmu bebeğime diye de korkuyorum çünkü henüz çok başındayım gebeliğimin 😞herşey yolunda çok şükür ama 1martta kontrolüm var ama hep tedirginlik var üzerimde
mommy_bee Bende taşınmak icin ev arama modundayım ve o kadar stresliyim ki uyuyamadım resmen sanki tüm duyguları kat kat yaşıyor gibiyim. Kendimi sakinleştirmem rahatlatmam eskisi kadar kolay olmuyor.
Gunes16 mommy_bee ayyyy sorma ya kesinlikle eskis gibi hemen sakinleşemiyorum ve bu durum beni daha çok geriyor pandemide derken herşey üst üste geliyor
Dilara0 Gunes16 aynısı bende var sürekli yüz üstü yattm kesin bişi oldu doktor kesin olumsuz birşey soylicek falan diye düşünüyorum kabullenemeyiruz heleki yeniysek 😔
Zhrcn Gunes16 ben sinirden çok alıngan oldum en ufak hiç takmayacağım şeylerde bile ağlıyorum çok yalnız mutsuz ve huzursuz hissediyorum kendimi 🥺🥺🥺