Hilalsny asyahumam ya zaten abartmadigimiz surece yememiz gerekiyor bence. Tabiki cok sagliksiz yememeliyiz normalde amaaa :) ben sadece kokorec midye falan bunlari hic yemedim deli gibi sevdiğim halde:)
Ayseguldt asyahumam çiğ şeyler hariç canım ne isterse yiyorum ve yedim de şükür 37+5 herseyden abartmayarak yedim
Lokumcuk asyahumam ceviz badem genelde saglıklı bebege yarayıslı yemekler yiyorum ama aralarda ve aksam cay yanına bisküvi tarzı ve kaçamak cikolatalarım ve haftada bir minik cigköfte kaçamagım oluylr😂 30 haftalıgım 2 kere de hamburger yedim vallaa
asyahumam Lokumcuk ay ben de bir kere yedim hamburger çok severim ya bir daha ne zaman yerim diye düşünüyorum dayanabilirsem bir iki ay sonra yicem 😂
Bus61 asyahumam çiğ köfteyi doktorum yeme dedi bana içinde çok katkı var dedi çikolata canim isteyince yiyorum😂
asyahumam Bus61 evet var maalesef ama benim kayınvalidem çiğköfte ustası kendi fabrikada yapıyor bize her hafta yolluyor 😂 dolapta var dayanamıyorum yiyorum ben yapıyorum diyor içinde biraz ketçap oluyor koyduğu şeyleri biliyorum abartmamak kaydıyla yiyorum valla napiyim 😂
aysenur-1 asyahumam yoğurdu içine yulaf ve meyve katıp yiyebilirsiniz genel olarak meyve tadı geliyor isterseniz bal da ekleyebilirsiniz ya da kuruyemiş hem tok tutuyor naçizane bir tavsiye 😊
asyahumam aysenur-1 yulafi da hiç sevmiyorum kuzum birkaç kere sütle meyveyle yaptım ama zorlamaya caliscam kendimi yoğurt için çünkü cidden dişlerim bayağı kötü durumda ağrımaya başladı , yoğurt şart sanırım yemek yanında da olsa yemeye caliscam 😍
Bus61 asyahumam hee biliyosan içeriğini ye canim ketçap bende bazen kaşarlı tost yapınca pul beberle az skiyorum 😂😂sucuklu yemiyorum hiç değilse tat verdin diye
asyahumam Bus61 ben dayanamayıp mayonez bile yedim ama az tabi 😂 sucuğu da bir iki tane en fazla haftada bir napalim böyle böyle idare etcez inşallah 😋
MucizeAnnesii asyahumam işte normal tadına alışmışım pişmiş sevmiyorum . Normal istiyor canım arada 😀
Seda-34 asyahumam çiğköfteyi eşime yoğurtuyorum ev malzemeleryle etsiz bir şekilde. İçime sinerek yiyorum çok iyi oluyor. Paketli gıdalardan da bi çikolataya dayanamıyorum onu da bir kaç günde bir yemeye çalışıyorım🙈
[silindi] asyahumam yok canım sütle yogurt bir degil yogurt ta kalsiyum var sütte protein ikisini de tüket yumurtayı da unutma Allah şifa versin hepimize